tunch Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Ehöm , selamlar.. kısa kesiyim , 500 TL civarı bütçemle LCD alma planım var. mümkünse şöle 20"-22" civarı arası , Samsung-LG markalı (evet dandik plastik istemiyorum önümde) buyrun efenim , sahne sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Samsung B2430H 24 inc. HDMI'ı falan var. 518 TL. bi incele istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Samsung derim bende ama en az 40 lik olacak ve fullhd o zaman zevki cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 sanırım o seriden bir samsung alıcam , hangisi cebime uygun olursa o an için. 5-10 milyonun hesabını yapmak gerekmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 AOC nasi bi marka ? http://www.netsiparis.com/detay/40061017021/AOC-24-2436SWA-LED-EKRAN-SIYAH-WIDE-LCD Sunu buldum hem LED hem 24" hem FullHD hem de 350 lira lakin marka nasildir bilmedigimden sorayim dedim. edit : d-sub dedigi vga mi oluyor bu arada ? 15 pin dedigine gore odur diye tahmin ediyorum. oyleyse pek alinmaz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 aynen. D-sub denen hede VGA. bu arada LG lcd var bende full hd. ve Vga arayüzü var sadece. dvi kullanmadım, tamam ama hiç de öyle "alınmayacak" bi yanı yok bu ekranın. AOC da gayet şık duruyo ve bişey daha var, piyasadaki özel modeller hariç tüm lcdler sadece 3 tane panel üreticisinden çıkıyo. gerisi kasa vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urunler%.urun_detay&urun_kodu=001.MON.SAMSUNG.KOYMONLSMB2430H0001&ref=akakce&v=1.77.1 bu mağazadan daha önce alışveriş yapan oldu mu hiç? bakkal mantığıyla açılan bi dolu alışveriş sitesi var malum ama fiyat gayet çekici geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bir de , 24" herhangi bir ekran kullanan bi arkadaş , "alan" fotosu koyabilir mi acaba buraya? ne kadar büyük olucak biraz korku içerisindeyim ehheh 17" 4:3ten sonra baya fark olucağı kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 http://www.displaywars.com/comparisons/17-inch-4x3-vs-24-inch-16x9.png bu kadar fark olucakmış ehheh. yandan 2ye katlanıyor neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Bir kac gun once Samsung B2430 aldim iki tane. Soyle birsey oldu nihayetinde; Biraz da abarti oldu gerci. Sola saga cevirmek zorunda kaliyorum kafami =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Fotografi cekerken elim titredi bu arada. Goruntu kalitesi cok sahane ama fotografta belli olmuyor. Gun isigi vururken bile inanilmaz net goruyorum magic bright denen nane sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ehah tren gibi mübarek. ben de çıkıcam birazdan gidiyim alıyım :) cümleten güle güle kullanalım o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 b2430h alıcaksan sol alt taraftaki stickeri çıkarıp altına bak çatlak var mı diye. Bi tane geri iade ettim. Dönüp dolaşıp size satılmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 kadıköy eksenden 454 TL ye aldım nakit , aklınızda bulunsun. saolun teklifler için. yalnız bu ekran "biraz" büyük sanki ehheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Bu Samsung'un DVI/HDMI monitörlerini kullanırken dikkat edin, gidip CRT monitörlere uzun süreli bakmayın :D Bi kristal görüntü bir bulanık görüntü gözler şaşı olmasın. Samsung T220 kullanmışlığım var, fena oluodum bi zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar