Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LCD tavsiyesi vol. 965.4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ehöm , selamlar..

kısa kesiyim , 500 TL civarı bütçemle LCD alma planım var. mümkünse şöle 20"-22" civarı arası , Samsung-LG markalı (evet dandik plastik istemiyorum önümde)

buyrun efenim , sahne sizin
Mesaj tarihi:
AOC nasi bi marka ?

http://www.netsiparis.com/detay/40061017021/AOC-24-2436SWA-LED-EKRAN-SIYAH-WIDE-LCD

Sunu buldum hem LED hem 24" hem FullHD hem de 350 lira lakin marka nasildir bilmedigimden sorayim dedim.

edit : d-sub dedigi vga mi oluyor bu arada ? 15 pin dedigine gore odur diye tahmin ediyorum. oyleyse pek alinmaz sanki.
Mesaj tarihi:
aynen. D-sub denen hede VGA.

bu arada LG lcd var bende full hd. ve Vga arayüzü var sadece. dvi kullanmadım, tamam ama hiç de öyle "alınmayacak" bi yanı yok bu ekranın.

AOC da gayet şık duruyo ve bişey daha var, piyasadaki özel modeller hariç tüm lcdler sadece 3 tane panel üreticisinden çıkıyo. gerisi kasa vs.
Mesaj tarihi:
http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urunler%.urun_detay&urun_kodu=001.MON.SAMSUNG.KOYMONLSMB2430H0001&ref=akakce&v=1.77.1

bu mağazadan daha önce alışveriş yapan oldu mu hiç? bakkal mantığıyla açılan bi dolu alışveriş sitesi var malum ama fiyat gayet çekici geliyor :)
Mesaj tarihi:
bir de , 24" herhangi bir ekran kullanan bi arkadaş , "alan" fotosu koyabilir mi acaba buraya? ne kadar büyük olucak biraz korku içerisindeyim ehheh 17" 4:3ten sonra baya fark olucağı kesin :)
Mesaj tarihi:

Bir kac gun once Samsung B2430 aldim iki tane.

Soyle birsey oldu nihayetinde;

Biraz da abarti oldu gerci. Sola saga cevirmek zorunda kaliyorum kafami =)

Mesaj tarihi:
Fotografi cekerken elim titredi bu arada. Goruntu kalitesi cok sahane ama fotografta belli olmuyor.

Gun isigi vururken bile inanilmaz net goruyorum magic bright denen nane sayesinde.
Mesaj tarihi:
Bu Samsung'un DVI/HDMI monitörlerini kullanırken dikkat edin, gidip CRT monitörlere uzun süreli bakmayın :D Bi kristal görüntü bir bulanık görüntü gözler şaşı olmasın.

Samsung T220 kullanmışlığım var, fena oluodum bi zamanlar.
  • Yeni Oluştur...