kralweb Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ya arklar yükledim uogateway 1.8 de server açmaya çalıştım mı şu msg çıkıo. this server is not using a valid uo client. ya b sanırım geçerli uo serclienti değil gibi bişey diyor. ne yapmam lazım. hey Allah 'ım ya bi oyun oynayamadım. off ya yeni msg açyım çünkü önceki başlıktaki sorunu bulduk ve çözdük. ve de onda yadığım bu msg ye cevap gelmio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 client 4.0.0a dan büyük olmalı[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ponch Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Buraya Tıkla olmazsa Buraya, 1,8 uogateway da client 4.0.3c çalışmıyor. [Bu mesaj ponch tarafından 11 Ağustos 2004 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 4.0.3 den sonra sapıtıyor :) yani movie yi illa izlemek zorundasın her açısında :) tıklayıp geçemiyorsun hani EA game challange everything orasını mesela ama var bununda cözümü bi aviyi silince oluyordu :)[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thierry Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: There was an issue with UOGateway version 1.8 and the latest EA Patch, 4.03c. It gave the invalid client error. You can fix it 1 of 2 ways. Reinstall UO and stop patching before the final patch, or go and get the beta 1.9 version of UOGateway. One of those two methods will get you logged in. Good luck! Bu sorun UOGateway 1.8'in son patchlerle uyumsuzluğu yüzünden oluşmaktadır. Bunu 2 şekilde fixleyebilirsin. 1. yol: Bunu indirmeli ve kurmalısın (UOG 1.9 beta) 2. yol: son patch'in ortasında patch programını kapatabilirsin. Bu yollardan biri sorununu çözecektir. İyi Şanslar. kaynak: uogbb[signature][hline]www.noir.gen.tr [Bu mesaj Thierry tarafından 11 Ağustos 2004 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 evet bana da olmuştu, 1.9 beta olanı indir düzeliyor..[signature][hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ilginiz için tşkürs. saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar