Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Account'um 10 günlüğüne trial oldu yardım edin lütfen


47

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar 1 senedir wow oynamıyordum burning crusade ve wotlk yüklü değildi bugün bc ve wotlk için cd-key satın aldım wow eu sayfasından upgrade ettim daha sonra battlenet acoount açmam gerekiyormuş onu açtım.daha sonra bir hata yaptım ve battlenet sayfasında add trial kısmına bastım daha öncesinden iki cd-key i girdiğim hesabım şu an trial oldu resmen..cd-key leri girdiğim halde bu durumdayım yardım edebilecek bir arkadaş varmı trial mode u iptal edebilirmiyim?Çünkü cd-key leri daha önceden zaten girdim ve oyunu upgrade ettim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende öyle sadece cd key aldım, 1 hafta süreyle free trial bedava oynuosun da, kimseye whisper atamıyosun, trade den fln yazı yazamıosun. Ticket açtım istemiyorum bedavanızı kaldırın şu triali diye, 80 karakterle başıma geldi bi de bu, levelingde olsa neyse. Düzelttiler ama 3 gün bildiğin acı çektim, ah den item alıp/koyamıyosun falan off eziyetti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim sorunum hallolu sanırım merge yapmamışım :D

claim 7 day free' bende tıkladım ona fakat sonra gittim karttan ödeme yaptım onların vereceği hediye onlarda kalsın dedim :D

bu arada sorun çözüldü.admin silerse sevinirim topic'i
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...