soulberry Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 elimde bi belgesel var. malum bi yerden indirdim; dizinde audio_ts ve video_ts adlı iki klasör oluştu. video klasörüne sağ tıklayıp "vlc ile oynat" dediğimde gayet güzel izliyorum, sağ tıklayıp türkçe altyazı da seçebiliyorum. yani videonun üstüne yapışmış değil; teknik olarak çıkarılabilir. bunun nasıl yapılabilceğini merak ediyorum. aslında google'da bi şeyler buldum ama daha önce yapmış olan varsa ve anneye anlatır gibi anlatırsa bizzat sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 önce seviceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 elindeki dvd'nin ripli versiyonunun alt yazısını bi yerden bulsan işe yaramıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 soulberry said: anneye anlatır gibi fasdasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 işime yarıyo evet; "get thrashed" adlı belgeselin türkçe altyazısını arıyorum. elinde olan varsa uğraşmama gerek kalmaz tabi. ingilizce altyazı dosyası da olur, sevabına çeviririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 sadece ispanyolcası var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar