soulberry Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 elimde bi belgesel var. malum bi yerden indirdim; dizinde audio_ts ve video_ts adlı iki klasör oluştu. video klasörüne sağ tıklayıp "vlc ile oynat" dediğimde gayet güzel izliyorum, sağ tıklayıp türkçe altyazı da seçebiliyorum. yani videonun üstüne yapışmış değil; teknik olarak çıkarılabilir. bunun nasıl yapılabilceğini merak ediyorum. aslında google'da bi şeyler buldum ama daha önce yapmış olan varsa ve anneye anlatır gibi anlatırsa bizzat sevinirim.
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 elindeki dvd'nin ripli versiyonunun alt yazısını bi yerden bulsan işe yaramıyor mu?
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 soulberry said: anneye anlatır gibi fasdasfas
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 işime yarıyo evet; "get thrashed" adlı belgeselin türkçe altyazısını arıyorum. elinde olan varsa uğraşmama gerek kalmaz tabi. ingilizce altyazı dosyası da olur, sevabına çeviririm.
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 sadece ispanyolcası var sanırım
Öne çıkan mesajlar