Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Şümcü, ben ehliyetimi alacağımdır. Motor olarak (Racing, Spor türevi) tavsiye istiyorum. İlk motorum olacakidir. O açıdan ona göre uygun/çok kasılmadan kullanıleybıl/fiyat çok uçuk değil (9k$ den düşük olacak ehu)/ilk tümsekte aya gitmeyecek bir motor tavsiyesi istemekteyim. Şunu beğendim mesela ehehe. (Honda Interceptor oluyo o) [signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 10 Ağustos 2004 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PACE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Yani şimdi sen yeni ehliyet alacaksın, pek atak olmayan güvenli birşey istiyorsun, hemde düştünmü minare boyu uçmak istemiyosun. Evet.. koyduğun motor ideal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PACE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Silthanas ciddi yazdığımı sanmadin değilmi? Neyse yanlış anlaşılmayalım. Arkadaşım o motor sana buyuk hantal ve güçlü, sadece piste gidip dizsürtme sanatını öğrenecek isen uygun diyebilirim. Başlamak için daha ufak 125 yada 250 lik birşey daha iyi olur. Alır 6-12 ay a satarsın. Ehliyet kursunu bitirip bu gidona sarılırsan tartamazsın bile doğrudüzgün motoru. [Bu mesaj Silthanas tarafından 10 Ağustos 2004 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Aleksi yanlış bilmiyorsam 17 yaş civarındasın. O zaman bir yol tecrüben olmadığını varsayıyorum. Şimdi motosiklet kullanmak için bence gerekli olan iki olmazsa olmaz (illa olur diyorsanız da çok zor olur) kural en az 5'er yıllık bisiklet ve araba deneyimidir. Bisiklet ile iki teker üstünde gitmenin mantığını ve dengeyi, araba ile daha güvenli bir şekilde trafikte yol almayı ve araçların tepkisini öğrenirsin. O sebepten Türkiye şartlarında bence motora binmek için yaşın çok küçük. Ancak bunun tek bir istisnası olabilir o da bir scooter ile işe başlamak. Düşük hacimli ve 50-60 km hızın üstüne istesende çıkamacağın ve sağındaki solundaki insanların gazına gelmeyeceğpim vede vites di kavrama noktasıydı gibi kavramlarla uğraşmayacağın bir alet senin 20. yaş gününü tek parça olarak görmende çok büyük yardımda bulunacaktır. Şimdi race olayına zaten girmiyorum, en basitinden kendimden sana örnek vereyim bende ileride bir ss veya en azından sport touring almayı düşünen birisi olarak ilk önce 250cc lik bir motorla işe başladım. 20 yıllık bisiklet (bmx, dağ bisikleti ve yarış bisikleti + bisikletle uzun yol tecrübesi) ve 10 yıllık araba deneyimim olmasına rağmen bu şekilde başladım çünkü ben 30. yaş günümü görmekte fayda olduğu düşüncesindeyim. Neyse uzun lafın kısası kararın ne olursa olsun elimden helen her türlü yardımda bulunmaya çalışırım, ister bu motoru alırken olur ister kıyafetleri ister sonrasında binmeye çalışırken :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 alexi al bunu erken emeklilik fonundan yararlan[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Ehe yok, ideal olarak bunu göstermedim, beğenerekten =).[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Alexi eğer istanbulda oturuyorsan al bi 250-100 cc arası bi scooter bi trafiği tanı, türk insanının yaratıcılığını gör bi ondan sonra yüksek ccli motorlara binersin. İst dışında oturuyorsanda twister falan al yavaş yavaş örenirsin[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 abi motor fln trde sakat işler hele hele ist izmir ankara gibi sehirlerde ancak sahil kesimlerinde veya ufak sehirlerde olabilir ama motor denince atv ler beni benden alır[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 İst içinde leventte oturuyorum, cadde üzerinde. Motordan daha çok araba kullandım trafikte. Motor TR'de sakat iş. Bir tanıdığımın motoru arızalanmıştı koç köprüsünde duruyordu.Demet Akbağ'nın arabası patlattı bir tane herife.Herif mefta.Öldü yani. O açıdan sakat ehe.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Ama yinede motor istiyorum. Ehe =P.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ben de aynı şekilde düşünüyorum :) ama tırsmıyorum değil. sanırım bi arabaya alışıcam önce. sora hala çok istiosam alırım bi tane.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 diğer arkadaşların tamamına katılıorum 250cc başlamak için çok uygun bu durumda twister süper bir örnek..ayrıca toplam 9k$ ada ancak onu alabilirsin çünkü güvenlik malzemelerini unutmamak gerekio dimi?!chopper seviosan Yamaha'nın Virago modelininde 250cc lii var. bence scooter alma trafii tanımak amacıyla onu gayet güzel bisikletlede yapabilirsin çünkü hem oturuş itibariyle hem kullanış itibariyle scooter vitesli motorlardan oldukça farklı! scooter düşünüosanda parada çıkartabileceksen en iisi Suzuki Burgman olacaktır... Son olarak şimdi düşük güçte bi motor alıp sora onu satamam diosan benim yapmayı düşündüüm şeyi yapabilirsin:Kawasaki ER-05 ii şanslar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Scooter hiçbir şekilde almam. Chopper aynı şekilde.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 O zaman sana honda twister alalım cidden başlangıç ideal bir motor, sonra satması da çok kolay. Hatta istersen bir ara benimkine bakabilirsin :) Zaten bir kaç ay içinde bende satabilirim. Hala tam olarak bir almak için erken olup olmadığı konusunda şüphelerim var, belki gelecek seneyi de onunla geçiririm.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ehehe kendi mesajımı okuyunca bir yazıp kalmdığımı farkettim :) orada bir ss almak için olacaktı[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Endelith Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 İlk başta bir vitesliyle başla ne biliyim honda cbx 250 var bi vitesliye alış sonra racing al racing alırken de sakın 1000 lik fln alma ilk başta cbr 600 f uygun mesela al bi sene kullan sora büyült hacmi ben öyle yaptım ilk motorum scooterlardı (13 yaşında kullanıyordum) :) sonra vitesli cbx 250 aldım ardından honda cbr 600 f aldım şuan 1000 RR kullanıyorum[signature][hline]Lothlarien Staff Member, GM Endelith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bu arada burgman 400cclik standart scooter sınıfının dışında sayılan, maxi scooter diye geçen ve twisterdan bile güçlü bir makinadır, başlangıç için şiddetle kaçınılmalıdır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 endelith birde hazır ikisini de kullanan birisi olarak sana sorayım. Şimdi ben cbr 250 ile bu sene motor olayına başladım. Seneye 600 rr veya 1000 rr almayı planlıyorum. İkisi arasında çok büyük kullanım zorluğu açısından fark var mı? 600 F düşünmüyorum zira egzostu yandan :) Birde bunlara geçiş için bir sene sence çok mu erken?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Eheh evet cbx 250 benimki ama allah söyletmiş cbr 250 diye :P Zira cbr 250 var hemde bir süper spor :) Birde benim kıyafetlerime laf edenin alnını karışlarım :) Siyah 1000rr ile çok güzel gideceği kesin, ağırlık siyah zaten takımımın üstü sarı güzel uyum olur. evet asya yakasında oturup avrupa yakasında kursa gitmek tam bir eşşeklikmiş, herşeyi problem.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bende aynen bostancı beşiktaş arasında sefil oldum. 1-) Perşembe günü bostancıya gittim her şey tamam dediler 2-) Akşamına telefon açtılar siz B ehliyetini bostancıdan almışsınız o sebepten buraya bir kez daha gelmeniz gerekiyor dediler. 3-) Cuma günü yine gittim ve kendileri yollayabilecekleri bir kağıt parçasını elime tutuşturup hadi bunu Bostancıya götür, işlet getir dediler. Tabii ki verdikleri saat itibariyle bu mümkün olmadığından (gidiş-geliş) iş pazartesiye kaldı 4-) Pazartesi Bostancıya gittim, bu seferde ordakiler kıllık çıkarttılar bunu size veremeyiz biz 2-3 gün içinde işler yollarız dediler. Birazdan yine arayıp çemşiricem başlarına bakalım ne olacak. Esas benşm için sorun olan bunların hepsini iş uyerinden izin alıp yapıyor olmam. Çocuk oyuncağı mı bu...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 eheh silthanas bostanci da ehliyetin aldigin yerin girisinin 50m saginda bir adam var bir semsiye bir masa kurup tum gun oturuyor orda bilmeyenlere dilekce yaziyor islem yapiyor, hani belgeleri verip ehliyetini bekledigin 5 gunden yirtmak istiyorsan o arkadastan yardim istiyorsun 20-40m gibi bir miktara hemen veriyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bu arada alexi o interceptor u ilk kullanista kaldiramazsin trafikte donduremezsin 80 le giderken dusersin sert gidonlulara giris motoru gibi birsey eger ilgilenirsen bizim bir rs125 var :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bide twister deince aklima hep su geliyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: DynamicK, 10 Ağustos 2004 23:51 tarihinde demiş ki: ama motor denince atv ler beni benden alır Dün Dela gösterdi bana bir resmini..Sahibinden.com da bunun 3500 Euro luk bi versiyonu var.. Hastası oldum.. Şeytan diyor,git bankaya,çek parayı..Al..ehe ama 4 tekerli araçlar bana haram... Atv alacağım yere Gider Kanal D alırım... :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir![Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 heh bende oyle dusunuyorum ama motor a bıncınce o zevkı alıncada dayanamıyor ınsan[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar