MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 yoo şu kadarını söyleyeyim, Apple'ın bu aleti hatasını bilmeden piyasaya sürmüş olmasının imkanı yok. istiyorsanız saçmalıyor diyin bu farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 apple ın kılıftan falan para kazanmayı düşündüğünü sanmıyorum çünkü adamlar parayı kırdı yani. Hatalı ürün satıp ürün satışından kaybetmeyi göze alamazlar kılıf satmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 kati sunum tarihleri sebebiyle esgeçmişlerdir hatayı. sonra düzeltirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hatayı bilerek sürmüş olması daha hıyar bi durum, neyi savunduğunu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 kendilerini kandirip "telefon oyle tutulmaz boyle tutulur" diyerekten "bisi olmaz" tarzinda satisi baslatmis olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 aquila said: hatayı bilerek sürmüş olması daha hıyar bi durum, neyi savunduğunu anlamadım. 1,07m$lık satışı savundum. gerisini savunmadım.. savunulacak bi yanı da yok zaten. sadece belirlenmiş bir süre ile dünya genelinde sunum yapmalarının getirdiği bir sıkıntı olabilir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 sen niye araya giriyosun birader, sana demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 pardon akilacım bağa didin sandım.. beni affedebilecek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 affetmek allaha mahsus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ühühü ühü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Apple garanti satacagi rakami biliyor. Zaten almak isteyenin de bu hatayi gorup vazgececegini dusunmuyor. Bu acidan telefonun fiyatini artirmak yerine boyle degisik bi taktik uyguluyor. Telefondan vazgecirecek kadar etkili degil ama yeni urun aldiracak kadar onemli. Neyse ben kicimdan sallayip sacmaliyorum zaten bosverin. Daha da gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 abi böyle bir hata satışları düşürmez denilemez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 düşürmeyecek bence. son iki ürün şebeğe döndürüldü ama yine bu ikisi en başarılı satış rakamlarını elde etti, ironik epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 abi bu sefer şebeğe döndürmeye gerek bile yok, yani biz şebeğiz dediler kendileri zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 MrLevie said: Apple garanti satacagi rakami biliyor. Zaten almak isteyenin de bu hatayi gorup vazgececegini dusunmuyor. Bu acidan telefonun fiyatini artirmak yerine boyle degisik bi taktik uyguluyor. Telefondan vazgecirecek kadar etkili degil ama yeni urun aldiracak kadar onemli. Neyse ben kicimdan sallayip sacmaliyorum zaten bosverin. Daha da gelmem bu hatayı gördüm, almaktan vazgeçtim. trollemiyorum, tüm samimiyetimle söylüyorum şunu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 şu iPhone 4 çekmiyor hedelerine son verecek birşey söylim. şebeke sorununu yaşayan çok az kişi var. bu da amerika'daki att firmasının şebeke probleminden dolayı kaynaklanıyor. yani şöyle oluyor; bizim sevimli ülkemizdeki gibi heryerde binlerce baz istasyonu yok amerika'da. gerçi abde gitmiş olanlar bilir, telefonla normal konusmak bile dert. konusma esnasında kapanan hatlar, şehir merkezinde şebeke bulamaması v.b. yani işin özü iphone 4 ile pek bir alakası yok. var ama yok. şebeke yetersiz kaldığı için alet abd'de bu şekilde zorluk yaşatıyor. fakat şu bir gerçekki, güzide türkiyemizde böyle bir şebeke sorunu olmayacak, olmuyor da. bizzat bugün kendim test ettim onayladım, 1 çubuk bile düşmedi trcell full çekti hep. hatta ss koyim. http://i50.tinypic.com/11rqfiv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Peki Mahyem, günün sorusu. Hangi yarışmadan kazandın bu aleti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hehe benim değil cihaz. arkadaşım getirtmiş, baya güzel alet. edit: reyoudan istedik ame olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 üzülme.. allah bi yarışmayı kapar bir yarışmayı açar.. ondan kazanırsın artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ahah eyv style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bi android alin rahatlayin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar