eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Youtube'a yeni logo eklemısler ama tum videolarda yok bazılarında var assaıgıda top gibi bir logo var tıklıyorsunuz vuvuzela dinliyorsunuz :) cok sacma birsey bnce Ör: watch?v=236Lquwq22A buna gırın vıdeoda altta top logosna tıklayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bu arada yanlıslıkla abımın acc tan acmısım konuyu k.b yın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ahhah şimdi gördüm bende süper olmuş :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 snow informer aka a licky boom boom down http://www.youtube.com/watch?v=UBEOyuTOxx8&feature=related watch?v=UBEOyuTOxx8&feature=related dinlerken darkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 niye black sabbath videosuna koymuşlar ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?5,4949219 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Eralp said: niye black sabbath videosuna koymuşlar ki :D onu dinlerken gordum baska sarkıya gecınce bulamadm bnde onu koydum bu aradada dinlemis olursunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 abi sen niye onu koydun demedim, youtube niye o videoya böyle bi özellik koymuş dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar