reyou Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 google in javascript kutuphanesine bakarken, youtube api gozume carpti, dedim bakim bunu nasi kullanabilirim bilgisayarda deneme yanilma yaparken sole bisi cikti ortaya :) http://www.popiler.org/youtube.aspx valla bunun icin yeni site acamicagim icin direk sitemizin icine koydum dosyayi, kisaca arama yapiyosunuz sadece muzik kategorisinde en cok izlenenleri getiriyo, bilmiyom zevk icin biraz daha devam edicem bakalim belki bisiyler cikar ortaya.. paylasiyim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 enteresan olmuş ama eksikleri var. sorgu penceresi çalışmıyor ama url'de değişiklik yaparak kullanabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 valla benim hosuma gitti. playlist + save playlist lazim acilen gerisi gelir zamanla zaten. sukunu verdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 sostizm said: enteresan olmuş ama eksikleri var. sorgu penceresi çalışmıyor ama url'de değişiklik yaparak kullanabildim. eheh :) default button olarak arama dugmesini atmam gerekiyodu, onu yapiyim bu aksam, yoksa mouse ile ustune gelip tiklayinca gidiyo istedigin yere (evet 1999 yili programmin oldu) playlist fikri guzel, bende dun yapiyim dedim ama baktim milletin uye olmasi fln lazim siteye, cunku birdaha geldiginde nasi hatirlicam playlisti :) ama ekliyim onuda bakam neler olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 fizy var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar