Nyrio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ya beyler delircem off, 10 gun once milli egitim lise3 ten sorumlu dersten we devamsızlıktan kalan örenciler için bi kurs başlattı bu kurs sayesinde kaç tane sorunlu dersin warsa başarı gösterdiğin taktirde kalkçaktı... benim 8 tane lise3 5 tane lise2 dersim wardı bunları ağustos sonunda yapılan sınavlarda wermem imkansız çünkü sadece 3 tanesini seçebiliyorum.. herneyse sadete geliyim bugün milli eğitimden okula bi yazı gelmiş we yazıda "sadece dvmsızlıktan kalan örenciler kursa dvm edebilir diğerlerini gönderin" satırları bulunuyormuş. ben üniversiteyi kazandım we bu kurs çıktı diye tercih yaptın (kurs olmadan geçmem imkansızdı) anlıcanız beni şimdi kurstan attılar we tercih yapmış bulundum yani seneye benim öss de orta öretim başarı puanım 0.8 yerin 0.3 le çarpılcak we hiçbi 4 yıllığa giremiyeceğim, yani ben şimdi napiim ... ME ye kfg[signature][hline][ quote ]Proxa, 19 Temmuz 2004 21:36 tarihinde demiş ki: arkadaşlar qui düşük olunca melee damage daha yüksek oluyor acaba aynı dd spellleri için geçerli olabilirmi ? yani dex buff ı almasak damage ımız artarmı ? [ /quote ]
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 benim daoc la ilgili yapığım yanlışa gülen adama bak heh 8 tane zayıf dersi var milli eğitime bok atıyor[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 8 dersi zayıf yaparken du$uncektin lol[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Güzelim o kadar zayıfın var, üstüne de MEB'e suç atıyorsun.[signature][hline]Fecondation under control of the King
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 8 dersten çakıp da suçu milli eğitime atmak da ne kolay, ne güzel..[signature][hline]kender on the roof
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 salla ben cok b@b daoc oynarım de sen.Geçirirler seni[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 demek istediği başka bence orda[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Oha adama nası destek olmuşsunuz helal.[signature][hline]Himiney...
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Adam şimdi Milli Eğitim den başlayıp topunuzun sülalesine ............ :)[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 11 Ağustos 2004 21:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 konu burda 8tane kırıgım var imdat nasıl geçicem değil mebin önce aldıgı bir kararı sonra değiştirmesi sayesinde olan bir mağduriyet öyleki geleceğini fazlasıylan etkiliyor.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Durlag Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 git hocalarınla fln konuş bence burada yardım bekliicene git anlat madem ünv ü de kazanmışsın[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 kursa gidememen deme sınavlara giremiyceğin anlamına gelemz
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 üniyi kazanmış yani tercih yapmış eğer deneme sınavlarına girerse üni bir sonraki seneye kalır tekrardan girdiğindede 0.3 len çarpılacak daha önceden tercih yaptıgı için.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 2. giriste 0,3 lemi carpılıyor ?[signature][hline]
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 8 zayif ohara...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ankaraya git direk ösym headquarters dan iptal ettir tercihini...[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it...
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 öyle iptal ettiriliyor mu tercih?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 adam ne diyor siz ne diyorsunuz. ayıp be şuranın düştüğü hale bak. dalga geçecekseniz dönün arkanıza bakın kendizile dalga geçin.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bak ilk sene katsayın düşücek 2. sene eski hale gelcek yani sen en iyi ihtimal uniye girmek için 2 sene = 5 er milyardan 10 milyar lira ki suanki rakamlarla bunlar 2 sene işe geç baslamaktanda kaybedecegin para 10 milyar olsa ki bunlar en düşük hesaplamalar ile senin bu gidecek 2 senen için suanki duruma göre 20 milyar tl kaybediceksin bonepartın dedigi gibi dava açabilirsin, tanıdıgın bu konuda gerekli bilgiye sahip kişilerede anlat hiç zaman kaybetme , öyle saçmalık mı olurmuş? kafam girsin demekle kalmaz bu çok kötü bir durum[signature][hline]Grandmaster Hamburger [Bu mesaj DynamicK tarafından 11 Ağustos 2004 22:00 tarihinde değiştirilmiştir]
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 sahiden milli eğitim yaptığı çok gıcık bir şey. geleceğinde ufak bir işiltı varsa onu da söndürüyorlar. zaten bence sınav sistemi bile yanlış. of of ne zaman düzelicek bu milli eğitim sistemi. ve bencede dava açmayı bir dene en azından bir avukatla görüş en azından bir şey yapmaya çalıştıım olmadı diye için rahat olur hakkını aradım diye için rahat olur. ve bence kazanma oranın yuksek[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 valla yeniden af çıkmasa benden kalmıştım 2.98 le kalan bi salak ben olurdum heralde neyse giricem ayın 24ünden sonra bidaha sınavlara geçerim heralde artık geçiyim 0.2 lazım[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
Nyrio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 8 kirigi war hala mebe suc atio vb. seyleri soyluyenler. kufrettirmeyin simdi. ben mebe o yuzden bok atmiyorum, okuyun sonra cvp atin yavas yavas okuyunda belki o zmn anlarsiniz, sonucta bunlar kursu yapti diye ben tercih yaptim we seneye benim öss de puanim dusecek, madem kaldircaklar niye yapiyolar bunu bosu bosuna tercih yaptirdilar, KIT lar icin isterseniz hece hece soyliyim ok?? [Bu mesaj Nyrio tarafından 11 Ağustos 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Nyrio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ilgilenenlere cok tesekkur ederim, her yolu denedim artik puanim dusmesin diye veya kursa dvm edebilmek icin dava accam yapabilcek baska biseyim yok... [Bu mesaj Nyrio tarafından 11 Ağustos 2004 22:42 tarihinde değiştirilmiştir]
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bence de boneun dediği gibi dava aç. ayrıca adam ister 8 kırığı olsun ister 5 sonuçta devamsızları alıyolar bişi farketmez ki.[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Nyrio, 11 Ağustos 2004 22:37 tarihinde demiş ki: 8 kirigi war hala mebe suc atio vb. seyleri soyluyenler. kufrettirmeyin simdi. ben mebe o yuzden bok atmiyorum, okuyun sonra cvp atin yavas yavas okuyunda belki o zmn anlarsiniz, sonucta bunlar kursu yapti diye ben tercih yaptim we seneye benim öss de puanim dusecek, madem kaldircaklar niye yapiyolar bunu bosu bosuna tercih yaptirdilar, KIT lar icin isterseniz hece hece soyliyim ok?? kıt olabiliriz ama 13 tane sorumlu dersimiz yok mutluyum[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Öne çıkan mesajlar