Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 http:www.geocities.com/melkormajere/irksistemi.txt bi bakin bakalım geliştirelim :D[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 heh, benim de buna çok benzeyen 2 sene kadar önce yazdığım biraz daha gelişmiş bi sistem vardı, o geldi aklıma birden :) deedin @dclick'ine return 1 eklemen lazım. yoksa hata verir tıkladığın zaman. işte başka.. hmm item falan verebilirsin classlara özel.. değişik şeyler yapabilirsin.[signature][hline]| who is tazmanyak | Project: the lost age | listen to tla radio!! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 eed yapıcam fikir veren olsa :D[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 asd bide skillclass lar koyıcam falan[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Güzel gidiyor , eminimki daha geliştiriceksin[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 inşallah , yardımlarınızla tabi kii[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 umarım çok fazla geliştirirsin biliyorsunki tüm ırk ve class sistemleri yazılımları olsun v.s olsun birbirine benze . mesela55i de daha önce yazdığımız 7000 satırlık bir ırk sistemimiz wardı onun gibisini daha önce hiç görmedim ve daha sonra yaratıcılığımızı ve kendimizi geliştirdikten sonra ırk sistemine eklemeler yapmaya başladık önce level sistemi ekledik ve daha sonra class transfer sistemini ekledik bu sistemler genelde adlarına bakıldığında çok kolay görünsede 55i de yapılamıyordu ve bunları bir çığır açarcasına 1.0 kullanarak ortaya koyma yoluna gittik daha sonra 1.0 geçişimizde bir çok sistem ve rahatlık elde ettik çokta güzel işler başardığımıza inanıyorum . anlatmak istediğim biz bunları yaptık bunların daha gelişmiş bir biçimini sen neden yapamayasın hayal gücü ve beceriyi bir araya toplarsan ve bunları bilginlede yoğurursan inan çok daha güzel orjinal anlamda bişeyler ortaya koyarsın ve sakın ola başka sistemlerden örnek almaya kalkma sadece hayal et bizim yaptığımız gibi ...[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 evet level sistemi eklemeyide düşündüm ama düzgün çalışan bir sistem bulamadım kimse kurulumunu anlatmamış olan varsa link pls.[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar