RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ilk cs versiyonlarindan baslayan bi " hastalıgım" var. fpslerde ladderdır , turnuvadır bu tarz olaylara girmessem bi oyunu max bi 2 hafta oynuyorum. cod 4 de cok saglam abandım zamanında 2 yıl oynadım cıktıgı gunden itibaren , bunun 1 yılı kafadan clanbase avrupa ladder (lig) da geçti. misal bf bc2 yi aldım iki hafta oynadim doyasıya , çokta guzel oyun ama yok arkadas adam gibi rekabet ortami yok bak mesela cod 4 promod sd ligi neredeyse 9k katılımcı clanla gerceklesmekteyken bfbc2 de bu sayı 40.. varmi benim gibi olan tipler ? yoksa herkes casual mi takilio ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 TR üzerinden ping muhabbeti çok bel büktüğünden casual bile zor oynuyorum bzn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ett bc2nin comp communitysi yok öle su an en yogun comp kadroları cs cod tf2 ql de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar