Aiko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 dün sabah bilgisayarımı açtığımda internete bağlanamadım.explorerı açtığım zaman ttnetin kullanıcı adı veya şifre hatalı uyarısı veren site ekrana geliyor fakat kullanıcı bilgilerini girebileceğim ekran gelmiyor. modemin ayarlarından kullancıı adını falan tekrar girdim doğru bir şekilde fakat değişen birşey olmadı. işin garibi pc acıldıgı zaman skype a baglanıyor milletle konusabiliyorum ama internete girmeye calıstıgım zman bu anlattığım sorunu yaşıyorum. sonra bağlantıları kurcalarken kullandığım telefonda hat olmadığını farkettim çevir sesi gelmiyordu ve dışardan telefon edilmeiyordu. ttneti aradım yarın teknik servisimiz size ulaşıcak dedi. saat 4 oldu hala ses soluk yok. neden oluyor olabilir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Geçenlerde temizlik sırasıdna benim kablom kopmuştu. Telekom elemanı aradıktan 30-45dk sorna gelip halletmişti. Yanlız senin durumun cidden garip. Telefonda çevirsesi yokken skype bağlantı kurması garip. Notebook kullanıyorsan acaba wireless bağlantıdan başka bir hatta giriyor olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 yok masaüstünden giriyorum ethernetkablosuyla. gerçi laptoptada denedim değien bişe olmadı. 2 gündür telekom sorunla ugrasıyoruz diyor sorunun ne olduğunu söylemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Ben 1 ay çektim aynı problemi. 1 ayda anca çözebildiler ve sorunu da söylemediler.1 ay telefon kullanamadım. ADSL çalışıyordu, arada data alıyordum, bağlantı hala up gözükmesine rağmen data gelmiyordu falan. Küfür ettim 1 ay üzerine. Çözdüler. Uzun sürebilir. Sen de küfret. Anca bundan anlıyor beceriksizler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 aradımgene genel calısma var diyolar dedim yan dairedeki arkadasım baglı ben baglanamıyorum onun sizinle alakası yokfln bişeler salladı su deneyin bunu deyin dedim kufur edicem valla sonunda yaa şaka gibiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 dün arıza kaydı birakmıştım bugun tekrar aradığımda dün ekibimiz geldiğinde sizi evde bulamamışlar o yüzden arıza giderilemedi diyordu yeni kayıtta yaptırmıyordu onun yerine bi numara veriyodu burayı arayın burdan randevu alın fln. orayı aradığımda da kimse acmadı ilk başta. 3. aramada bi adam cıktı,dedim böle böle anlattım derdimi. tamam dedi ekibi yolluyoruz.aradan 15 dakka geçti aradılar beni geri, ekibimizin gelmesine gerek kalmadı sorunu burdan halletttik dedi. şaka gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 polisi arasiginda mesgül calan yada hic cikmayan bir ülkede yasiyorsun neden sasiriyorsun anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 sende haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar