Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arabanızla yada bi arabada hiç unutamadığınız bir anınız

Shagrath

Öne çıkan mesajlar

metboy sen de biraz sakin kullansaydın arabayı[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

Direksiyon sınawına girmek icin sabahın köründen kalktik kursa gittik. Benim hocanın arabaya bindik gidiyoruz. Bu kayışdağ tarafında bi okulun bahçesinden kalkılıyor sonra bi tur atıp dönülüyor herneyse biz okulun bahçeye girdik diyorumki yaa hoca acaba basket potasının direğini görecek mi diye düşünürkeeen, bahçede kaç yüz kişi war, biz direğe geçirdik sabah 8de millet koptu hoca rezil oldu. Arabada çok bşi yoktu sol ön çamurluk yamuldu o kadar :)

Birde arkadaşım anlatmıştı ;
birgün kandilli tarafında giderken bi 5.20 gelio vuruyo ama hasar çok yok. Diyorki 5.20deki adam yaa benm işim war zabıt tutturmayalm hallederiz. Plakayı alıo ruhsatın fotokopisini çektiriyor. Seni yarın ararım diyor. 1 gün 2 gün 1 hafta geçio adamdan haber yok. Bu arkadaş araştırtıyo plakayı filan . Meğersem adam trafik şubedenmiş. Hergün kafalarına göre farklı plaka basıp çıkıolarmış trafie tabi böyle olunce ark hiçbşi yapamadı.
Sosyal ağlarda paylaş

yıl 1998, 5.20 ile temde seyretmekteyiz, hız 200 - 210 arası hatta daha da fazla olabilir tam hatırlamıyorum...
Gayet sorunsuz güzel güzel ailecek ilerlerken birden helikopter pervanesi gibi pata pata bi ses duymaya başladık, camlar filan kapalı ama ses bayağı net. (aynen helikopter sesi gibi)arabada en ufak bi sarsıntı ya da hareket olmadığı için arabadan olma ihtimali yok diye düşündüm, kafamı eğdim havaya bakıyorum ne var ne yok die hiç bişi yok.
Bi 10-15 saniye ses kesilmedi sonra gözüm sağ aynaya kayınca sağ tarafta yoğun bi duman görmemle sağa çekmemiz bir oldu. indik arabadan sağ arka lastiğe baktık lastik yok. Cantın üstüne yanmış ve yapışmış siyah parçalar var ve cantın çevresinden yanmış lastik parçaları yola dökülmüş.. Neyse çıkardık değiştirdik lastiği...
Hala düz ve kuru yolda bmw ye saygım ve sevgim sonsuzdur, değil takla atmak en ufak bi sarsıntı bile olmamıştı arabada ve o hızlı 1 km filan gittik heralde patlak lastikle
Sosyal ağlarda paylaş

said:
navyamphs, 05 Ağustos 2004 11:41 tarihinde demiş ki:
Bi gün otobanda gidiyom. Hız 350-400 felan...

altında ferrari yada kucuk ucak filan mı var dı?[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Divin, 05 Ağustos 2004 10:35 tarihinde demiş ki:
yıl 1998, 5.20 ile temde seyretmekteyiz, hız 200 - 210 arası hatta daha da fazla olabilir tam hatırlamıyorum...
Gayet sorunsuz güzel güzel ailecek ilerlerken birden helikopter pervanesi gibi pata pata bi ses duymaya başladık, camlar filan kapalı ama ses bayağı net. (aynen helikopter sesi gibi)arabada en ufak bi sarsıntı ya da hareket olmadığı için arabadan olma ihtimali yok diye düşündüm, kafamı eğdim havaya bakıyorum ne var ne yok die hiç bişi yok.
Bi 10-15 saniye ses kesilmedi sonra gözüm sağ aynaya kayınca sağ tarafta yoğun bi duman görmemle sağa çekmemiz bir oldu. indik arabadan sağ arka lastiğe baktık lastik yok. Cantın üstüne yanmış ve yapışmış siyah parçalar var ve cantın çevresinden yanmış lastik parçaları yola dökülmüş.. Neyse çıkardık değiştirdik lastiği...
Hala düz ve kuru yolda bmw ye saygım ve sevgim sonsuzdur, değil takla atmak en ufak bi sarsıntı bile olmamıştı arabada ve o hızlı 1 km filan gittik heralde patlak lastikle

aynı olay vectrayla bizim başımıza izmir otobanında geldi
160 falan gidiyoruz çiuv die bi ses geldi arkadan ama arabada bi sallantı falan olmadı hatta babama ne o ses lastikmi patladı dedim arabada full yüklüydü 5 kişi + full dolu bagaj

120 140 arası falan lastikten tıkır tıkır ses geliyodu sora dediklerine göre lastiğin içindeki tel kırılmıştır ondan o sesi yapıyodur hızlanınca keser sonrada dayanamayıp patlar dedi lastikçi amca
Sosyal ağlarda paylaş

efem

benimde şu an aklıma gelen bi olay gudubet razorjimmy'nin ve silthin arabısından oluşan konvoyumuzun arasına siyah bir bmw ve son model bir vectranın yaklaşık 140-150km ile makas atarak dalıp, bizim arabanın kıçını uçurmasıydı.

neyse sadece sağlam bir ense şoku dışında bişi olmadı. =)[signature][hline]kronik yorgun
Sosyal ağlarda paylaş

hiç unutmam bu senekı fb-gs macını ızlemek ıcın kahveye gidiyorduk.Babam, ben ve abim.o zman da daha acemıyım abım dedı kı sol ayagın nerde duruyo bende dedım debrıyajın ustunde.dedı kı oraya koyma balataları yersin.oraya adamlar ayak koyma yerı yapmıslar oraya koy dedı.pekı dedım gıdıyoruz.ama ben ayagı orda unuttum =)
neyse kahveye geldık park edıcem debrıyaj dıye ayak koyma yerıne iyice bastım, fren diyede debriyaja bastım bi baktım araba durmuo ondekı torosa patlıcaz.ondekı torosa bırazCIK vurdum.sora tam kahveye gırıyodum kı arabayla aklıma frene basmak geldı sora ayak koyma yerınde olan sol ayagımı da frene bastım bı baktım ayaklarım asagıda X olmus.Cok komıktı =)[signature][hline]Kargalar sürüyle Kartallar Yanlız Uçar!
Sosyal ağlarda paylaş

Şile de ark yazlıgına gitmiştim. Eve dönecektik malum yazlıkta ne su nede yiyicek bişi kalmamıştı.
Otostop çekmeye karar verdik. Her gelene çekiyoruz ama kimse durmadı bizde yürümeye karar verdik.1-2saat yürüdükten sonra birkamyon durdu. Ve bizde bindik.
Koltugun dibinde ayagıma sert birşey çarpmıştı.Birde baktım ki fren balatası :( nasıl yusuf oldum anlatamam. Adamda yok yok bi bhok olmaz diyordu ama nafile :) neyseki sağsalim alemdara kadar gittim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Demon_of_Hell, 06 Ağustos 2004 14:01 tarihinde demiş ki:
herif çıkarmış balataları bozuk felan dedi frenler tutmuyor felan dedi rengin felan attı anlayacagın...
Şile - Sahilköy yolunu biliyorsan neden korktugumu anlarsın

Burada mesaj yazabildiğine göre efsunlusun abi. Ben olsam kurban felam keserdim. Allah korumuş :)[signature][hline]darkspade
Sosyal ağlarda paylaş

babamın şirketinin arabası vardı kartal direksiyon sola 30derecelik açıda dururken araba düz gidiodu arka sol ve ön sağ cam kapanmıodu arka kapılarda kitlenmiodu anca 2teyp gittikten sora adam çıkartılabilir bölümü alan teyp aldı adam

yine şirketin 2.si arabası 740 vardı o ana kadar bmw neki lan diyen ben arabanın içinde yattım kalktım

volvo s40 varken bi adam arkadan çarptı açıklaması mobilyacıyım dükkana bakarken dalmış salak..bizim tampon yerinden oynası biraz adamın radyatörü delindi..

hayatımda sinirli görmediim babam carrefour da parkedecekken bi kadın geldi parketti yerimize hiçbişi sölemeden gitti kadının plakasını kırdı...

arkla okulu kırıp yazlıa gittik orda 13senelik max50(yokuş aşaı) yapan motorumla gezioduk istedi verdim fln..sora güzel bi viraj vardı adam yatır dedim, yatırdı fln ama bana yetmedi bende kıçımı dışarı çıkarp bacağım yarışlardaki gibi dışarı çıkardım yatmaya devam ettim sonuç olarak okul pantalonları parçalandı fln ama hala gülüodum(düşmekten zevk alıorm)

ve kuzenimin arkının galerisinde Ferrari Testarossa89 ya bindim halada rüyamda biniorm hala rüyamda o devasa motoru görüorum:([signature][hline][Bu mesaj Marduk tarafından 32[!] Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ehuehe araba olmucak ama go cart kullanırken sağımdaki araçda doğan adlı arkadaşım soldaki lastiklere doğru sıkıştırıyordu sonunda sola doğru kaydım ve gocartın tamponu 15 metre boyunca lastiklerin içine girdi sağa dönmeye çalışsam herif sıkıştırıyo hızlansam önümden sıkıştırmış zaten frene bassam geride kalacam:D öyle öyle 15 metre lastiklerin içine gire gire gittim ben lastiklere çarptıkca havada uçuşuyor parçalar filmlerde olurya hani bariyere düz girerler bütün bariyerler uçuşur aha aynen öyle lastikleri uçurdum sonra 2. turda baktığımda lastiklerin hepsi alana dağılmıştı

Birde arkadaşı ben ittirerek taşlı alana sokmuştum adam aynı hızla devam etmişti bütün adamın gocartının içine taş doldu hali ile, ben yola girerken bana vurmasın diye frene basınca önüme geçti baktım herifin aracı bütün taş dolu aniden hızlanınca arkasından taşlar avuç avuç dökülmeye başladı üstümde incecik tshirt bütün lastiklerden seken taşlar kaskta çaat çoot sesler çıkarıyordu hertarafıma taşlar girmişti pis oluyor:)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Sosyal ağlarda paylaş

sene daha geçen sene işte daha kardeşim almanyaya gitmemiş gezdiriyor beni
ataşehirden çıkmışız hava sisli yerler kaygan ve yol kıvrıla kıvrıla iniyor
altımız da da doğan var (arcane dral ve bonepart bilir) ama el freni tutmaz genelde
kardeşim tam aşşağıya inerken "huhayt şukaaa" mantalitesini çalıştırdı ve bir anda el frenini çekti yanlayacaz babında amanın bir anda tuttu el freni biz başladık savrulmaya bir saha bir sola bir sağa ve en sonunda kaldırıma yaslandık durduk
ben ilk yalpalamayla berbaer yalan türetmeye başladım (hani takloa fln atarsak ne yalan uyfuracaz) ilk yalanı ilk yalpalamada düşündüm ve beğenmedim beğenmedim, sonra ikinci yalpalama o aradada bir yalan düşündüm onu da beğenmedim, üçüncü yalpalamanın başında düşündüğüm yalan cuk oturdu tam kaldırıma yaslandık

sonra 1-2 dakika kadar öylece oturduk arabada birer sigara yaktık durum değerlendirmesi yaptık ve olay yerindne yuzaklaştık

sisli havada el freni çekmek aşk gibidir, aşk bazen zorunlu durumlarda ani fren yapmayı ve savrulutlar sırasında dengeyi yakalayabilmek için beyaz yalanlar söylemektir...[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü?
-Bakmıyorum ki göreyim...

Kapattık dükkanı

[Bu mesaj Nefr tarafından 08 Ağustos 2004 11:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 06 Ağustos 2004 13:31 tarihinde demiş ki:
ondeki hayvanogluhayvan o kadar toprak yukunun uzerine tente cekmedigi icin , dusurdugu tas yoldan sekip hizlanarak arabanin camini patlatti suratimiza.

valla aynı sey bızımde basımıza geldi bodrum girişinde yola taş dökmüşler asfalt için bizde yavas yavas gidioruz ş.eresiz bi minübüscü akıllı ya önümüzden allah ne verdiyse geçti bizim arabanın her yerine taş yağdı.bodrumda otele vardığımızda bi baktıkki cam baya bi çatlamış[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi benim tek unutamadığım olay kuzenime araba kullanmayı öğretiyordum birgün izmir - çiğli Organize sanayi bölgesi diye bi yer var oradayız kuzen dedi tamam geldik ver ben geçeyim artık direksiyon'a o gün dükkandan başka bir araba almıştık araba otomatik vitesti normalde kuzenim hep düz vites kullanıyordu ve en sonunda ona arabayı kullanması için verdim ben yan koltukta bekliyorum o gaza basacakda gidecez diye kuzenim bir anda bana döndü ve aynen şöyle dedi ya bu arabanın debriyaj pedalı yok olm ben direk orada koptum tabii...[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...