kgns Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Tanesi 100tl email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 sonisiper'de ekmek gibi giden biletlerden mi ? =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 evet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 millet belese aldi bi yerlerden felan tam cozemedim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 bi yerden değil bi kaç kişiden. elemanlar elinde koçanla dolanıyordu, isteyince veriyolardı. sanırım mantığı, nasılsa çok satmıcaz, bari dolu gozuksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 kgns said: elemanlar elinde koçanla dolanıyordu, isteyince veriyolardı. bu dediğin unirock için mi? ayrıca nerede dağıtıyorlardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 konsere adam çağırma olayını abartmışlar resmen sonispheri kullanmışlar seyirci toplamak için çok sefil bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 yazık gidip de 120 liraya o kombinelerden alanlara hiç adil değil unirock patlar heralde seneye felan olmaz gibime geldi herkese bedava bilet verdilerse bugüne kadar satılan biletler giderleri karşılıyor olsa gerek? giderleri karşılayan elemanlara çok ayıp oldu işin özeti beleş bileti 100 liraya satmak da neyin kafası bilemedim muhtemelen millet 10-20 liraya veya sevabına falan dağıtır biletleri eğer gene girişte beleş bilet saçılmazsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 neyin kafası oldugu hiç onemli değil :) kendi topiğime de yazdım nerden nasıl aldığımı zaten, ortaya cıkarılıp skandal olusturulmus bir durum da yok sonisphere da dagıttılar dedim, arkadasından ordan burdan herkes bulur zaten. bulamayana 100tl işte kime uyarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 sonisphere de barmendim zulaladım arkadaslar tanesi 50 tlye veriyorum gitmek isteyen arkadaslara, staja girdigimden girme imkanım da kalmadı arkadaslarımla sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar