Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Itazura na Kiss

Kaijad

Öne çıkan mesajlar

said:

Aihara Kotoko, lise hayatının ilk gününde atletik, zeki ve bir o kadar da yakışıklı Irie Naoki’yi görür görmez aşık olur. Irie Naoki’ye açılmak için 2 yıl boyunca cesaretini toplamaya çalışan Aihara, reddedilir. 2 yıl boyunca hayatını boşa harcadığını düşünen Aihara, Irie’den vazgeçer ancak Aihara’nın evi çökünce, Aihara, babasıyla birlikte babasının bir arkadaşının evine yerleşir. Fakat babasının bu arkadaşı Irie’nin babasından başkası değildir. Kader mi yoksa kör talih mi bilinmez, Irie’yi unutmak isteyen Aihara için durum oldukça zordur.

Konusu açılmamış şaşırdım.(aramaya inandım)
Bugün itibari ile 26 bölümlük seriyi bitirdim.
Yukardaki tanım çok yüzeysel tanıtıyo konuyu ki, baya derinleşiyo hikaye.Ama başlangıç böyle diyebiliriz.Kendi türünde izlediğim en iyi seri bence.Özellikle zaman çok hızlı ilerliyor ve bu yüzden kendini tekrar etmior.Karakterler hoş ve inandırıcı.Bazen esas oğlan ayar etse de bu tarzda izlediğim en iç ısıtan seri.

Biraz araştırdım çizer seriyi bitiremeden ölmüş falan öyle de trajik bi durum söz konusu.Tv draması falanda varmış.

Hani hala izlememişseniz,drama/romance/comedy tarzında bişeyler arıyosanız yumulun derim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...