Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dream team maci

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne kadara satıyosun?[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
Birkaç arkadaş "adamlar istese bizi şaşkına çevirirlerdi, tarihi fark atarlardı" falan demiş...

Onlara maçta farkı kapattığımız dönemde usa li oyuncuların yaşadığı siniri ve sağa sola vermeye başladıkları tepkiyi, yani çaresizliklerini tekrar izlemelerini tavsiye ediyorum.

Bu milli takım, tam kadro çıktığında, usa i yener.[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Mesaj tarihi:
said:
Eno, 09 Ağustos 2004 19:35 tarihinde demiş ki:
Bu milli takım, tam kadro çıktığında, usa i yener.

hıhı tamam, bak yukarda bişe yazdım onlar tam kadro çıkarsa diye. bi bak o kadroya bakiim =)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
eno bu gerçek dream teammi bi düşün...

tanjevic bile söledi yeni zelanda ile yapılan 2. maçtan sonra gerçei

sordu spiker italya takım oyunu ile usa e 17 sayı fark attı ne düşünüosnz dedi
adam güldü bu gerçek dream team mi sanıosnz dedi.

gerçek dream team sdney olimpiytlarında 41.3 ortalama sayı fark atarak şampiyon olmuş bi takım...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Mesaj tarihi:
onlar o kadroyla oynamayacaklar ki? turkiye'ye gelen takimda iki tane caylak vardi zaten. turk milli takimina cok ciddi bir sekilde point guard lazim. kerem korkunctu cidde. yani bir guard nasil becerip en fazla top kaybini yapabilir ki?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
Tartışmayalım arkadaşlar takımları boşverin Abd yapmış zaten yapacığını Nba ile daha ilerisi varsa ben bilmiyorum.
40 küsür sayı ortalama dedinde kolej yıllarından beri takip ettiğim halada kötü olsada izleri Carter cığımın Wise üzerinde(tam anlamıyla üzerinden :) koyduğu smaç geldi aklıma :))[signature][hline]See Saw Die
Mesaj tarihi:
Abi mactan sonra yapılan acıklamalar tam komediydi..Serkan erdogan diyoki ''abi onlarda insanmış bunu öğrendigimiz iyi oldu bi dahaki maçta yenecez''...zaten bize gelen ABD tam kadro diildi :)...arkadaşlar bide dream team terimini bi kere kullandı ABD oda jordan zamanıydı ama harbi dream-team dı...dikkat etsek :):):):)[signature][hline]Beşiktaşı yenmek [G]üven, [Ö]zveri , [T]akım oyunu ister.......:tebrikz:.......
Mesaj tarihi:
guard ın görevi top dağıtmak
pivotun görevi top almak (arada dağıtır da tabi yan görev o ;) )

mantık olarak guard yapar yani top kaybını[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
Pivotların maç başına yaptığı turnover lar ilgi çekmez ama guard ların yaptığı ilgi çeker bkz Paul Pierce playoff larda öaç başına 6 7 top kaybı yapınca takası gündeme gelmişti[signature][hline]Lil'Alur for Shar
  • Admin
Mesaj tarihi:
hayır bak guard ne için vardır pas verir oyun kurar
bir guard pas verip oyun kurma işi kendinde ise ve görevini yapabiliyorsa oyunda kalır yani fazla top kaybı yapmaması lazım hatta en az top kaybını yapan o olmalıki guard olabilsin

pivot ise topu alır ilk hedefi potaya yonelmektir bu noktada aldıgı topların basket olmayanları genelde top kaybıdır

ama sen simdi guard asist yaptı pivot topu alamadı kaçırdı veya aldı o an kaçırdı muhabbetlerinde hep guardın sucu diyoran ozaman guard daha fazla top kaybediyor sonucuna varabiliriz.[signature][hline]Grandmaster Hamburger
  • Admin
Mesaj tarihi:
tmm ozaman bana istatistik cıkart bakalım takımda en cok top kaybı yapan oyuncuları bul hepside guard olsun :)

simdi gidip guatemaladan bi takım yeni zellandadan bitane isveçten bitane deil
nba den direk soyle kaç takım varsa %70inin guardı en cok top kaybı yapıyo olsun ki boyle senin dedigin gibi bir genelleme yapalım aksi halde benim düşüncem dogru olucak[signature][hline]Grandmaster Hamburger
  • Admin
Mesaj tarihi:
1. Kevin Garnett (Minnesota Timberwolves) 18 4.17 75
2. Richard Hamilton (Detroit Pistons) 23 3.13 72
3. Kobe Bryant (Los Angeles Lakers) 22 2.77 61
4. Chauncey Billups (Detroit Pistons) 23 2.61 60
5. Shaquille O'Neal (Los Angeles Lakers) 22 2.50 55
6. Dwyane Wade (Miami Heat) 13 4.15 54
7. Karl Malone (Los Angeles Lakers) 21 2.24 47
7. Latrell Sprewell (Minnesota Timberwolves) 18 2.61 47
9. Sam Cassell (Minnesota Timberwolves) 16 2.69 43
9. Richard Jefferson (New Jersey Nets) 11 3.91 43
9. Jason Kidd (New Jersey Nets) 11 3.91 43
9. Rasheed Wallace (Detroit Pistons) 23 1.87 43
13. Tim Duncan (San Antonio Spurs) 10 4.20 42
13. Lamar Odom (Miami Heat) 13 3.23 42
15. Chris Webber (Sacramento Kings) 12 3.17 38
16. Ron Artest (Indiana Pacers) 15 2.47 37
16. Ben Wallace (Detroit Pistons) 23 1.61 37

cpledim en cok kaybedenleri sayalım kaç tane guard
ben bilmem ne oynuyo bunlar sen say bakalım :)

benim gözlemlerim neticesinde guard en cok top kaybeder olmadı en bastaki kevin garnet guard deildi en son :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Mesaj tarihi:
ya italya'ya yapılan full court press'i hatırlıo musun sen son 40 sn'deki. italya top çıkarabildi mi? ya turnuvada görceksiniz hanyayı konyayı. bu adamlar çömez mömez değil. starbury ligdeki iyi guardlardan biri. iverson dan bahsetmiyorum. duncan var zaten. lamar odom bu sene gayet iyi oynadı. jefferson da gayet iyi bi sf.
tamam bu takım dream team değil ama göreceksiniz, herkesin kafasına vura vura yenecekler.[signature][hline]NbaTurk forumu...
Mesaj tarihi:
her zaman öle çok da farketmez playoff ile normal sezon

zaten dyna'nın verdiği listede de ya guardlar ya da takımlarında çok top kullanan oyuncular öncelikli[signature][hline]
Mesaj tarihi:
hadi bakalım maça gelenler varmı?[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
1. maça gidemedim ama 2. maça sırf Carmelo Anthony'den imza almak için gidicem.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook [/i] / My best friend
  • Yeni Oluştur...