BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: LvL_Sabo, 09 Ağustos 2004 12:51 tarihinde demiş ki: yarının biletleri heralde tükenmiştir de mi beyler =) bende 1 tane war ve satıcak adam arıomm[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ne kadara satıyosun?[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 arkadaşa söledm işte bul birini gel die sanrm bulmş eer kimse gelmezse aynı fiyata satıcam 65 e işte[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Birkaç arkadaş "adamlar istese bizi şaşkına çevirirlerdi, tarihi fark atarlardı" falan demiş... Onlara maçta farkı kapattığımız dönemde usa li oyuncuların yaşadığı siniri ve sağa sola vermeye başladıkları tepkiyi, yani çaresizliklerini tekrar izlemelerini tavsiye ediyorum. Bu milli takım, tam kadro çıktığında, usa i yener.[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Eno, 09 Ağustos 2004 19:35 tarihinde demiş ki: Bu milli takım, tam kadro çıktığında, usa i yener. hıhı tamam, bak yukarda bişe yazdım onlar tam kadro çıkarsa diye. bi bak o kadroya bakiim =)[signature][hline]
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 eno bu gerçek dream teammi bi düşün... tanjevic bile söledi yeni zelanda ile yapılan 2. maçtan sonra gerçei sordu spiker italya takım oyunu ile usa e 17 sayı fark attı ne düşünüosnz dedi adam güldü bu gerçek dream team mi sanıosnz dedi. gerçek dream team sdney olimpiytlarında 41.3 ortalama sayı fark atarak şampiyon olmuş bi takım...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ehe asıl faktör o zaten. onlar bu kadroyla oynayacak, biz tam kadro ;)
edi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 onlar o kadroyla oynamayacaklar ki? turkiye'ye gelen takimda iki tane caylak vardi zaten. turk milli takimina cok ciddi bir sekilde point guard lazim. kerem korkunctu cidde. yani bir guard nasil becerip en fazla top kaybini yapabilir ki?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Tartışmayalım arkadaşlar takımları boşverin Abd yapmış zaten yapacığını Nba ile daha ilerisi varsa ben bilmiyorum. 40 küsür sayı ortalama dedinde kolej yıllarından beri takip ettiğim halada kötü olsada izleri Carter cığımın Wise üzerinde(tam anlamıyla üzerinden :) koyduğu smaç geldi aklıma :))[signature][hline]See Saw Die
insight_13 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Abi mactan sonra yapılan acıklamalar tam komediydi..Serkan erdogan diyoki ''abi onlarda insanmış bunu öğrendigimiz iyi oldu bi dahaki maçta yenecez''...zaten bize gelen ABD tam kadro diildi :)...arkadaşlar bide dream team terimini bi kere kullandı ABD oda jordan zamanıydı ama harbi dream-team dı...dikkat etsek :):):):)[signature][hline]Beşiktaşı yenmek [G]üven, [Ö]zveri , [T]akım oyunu ister.......:tebrikz:.......
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 dream team yalan ya. bu gelen BÇT yani Bildiğin Çömez Team[signature][hline]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 diyorum işte abd eşantiyon karma yolladı yani :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 en fazla top kaybını pivotlar yapar[signature][hline]Grandmaster Hamburger
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 guard ın görevi top dağıtmak pivotun görevi top almak (arada dağıtır da tabi yan görev o ;) ) mantık olarak guard yapar yani top kaybını[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Pivotların maç başına yaptığı turnover lar ilgi çekmez ama guard ların yaptığı ilgi çeker bkz Paul Pierce playoff larda öaç başına 6 7 top kaybı yapınca takası gündeme gelmişti[signature][hline]Lil'Alur for Shar
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 iyi guard top kaybı yapmayıp maç başı 7-8 asist yapandır...[signature][hline]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 hayır bak guard ne için vardır pas verir oyun kurar bir guard pas verip oyun kurma işi kendinde ise ve görevini yapabiliyorsa oyunda kalır yani fazla top kaybı yapmaması lazım hatta en az top kaybını yapan o olmalıki guard olabilsin pivot ise topu alır ilk hedefi potaya yonelmektir bu noktada aldıgı topların basket olmayanları genelde top kaybıdır ama sen simdi guard asist yaptı pivot topu alamadı kaçırdı veya aldı o an kaçırdı muhabbetlerinde hep guardın sucu diyoran ozaman guard daha fazla top kaybediyor sonucuna varabiliriz.[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 tmm ozaman bana istatistik cıkart bakalım takımda en cok top kaybı yapan oyuncuları bul hepside guard olsun :) simdi gidip guatemaladan bi takım yeni zellandadan bitane isveçten bitane deil nba den direk soyle kaç takım varsa %70inin guardı en cok top kaybı yapıyo olsun ki boyle senin dedigin gibi bir genelleme yapalım aksi halde benim düşüncem dogru olucak[signature][hline]Grandmaster Hamburger
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 arkadaşlar hemen susuyosunuz lütfen, noktayı koyuyorum. http://www.nba.com/statistics/2003/default_post_season_leaders/LeagueLeadersTPGQuery.html?topic=0&stat=29 görüldüğü üzere buradaki bütün oyuncular 1) ya guard'dır 2) ya takımın en çok top kullanan oyuncusudur bu kadar. yeter tartışma[signature][hline]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 1. Kevin Garnett (Minnesota Timberwolves) 18 4.17 75 2. Richard Hamilton (Detroit Pistons) 23 3.13 72 3. Kobe Bryant (Los Angeles Lakers) 22 2.77 61 4. Chauncey Billups (Detroit Pistons) 23 2.61 60 5. Shaquille O'Neal (Los Angeles Lakers) 22 2.50 55 6. Dwyane Wade (Miami Heat) 13 4.15 54 7. Karl Malone (Los Angeles Lakers) 21 2.24 47 7. Latrell Sprewell (Minnesota Timberwolves) 18 2.61 47 9. Sam Cassell (Minnesota Timberwolves) 16 2.69 43 9. Richard Jefferson (New Jersey Nets) 11 3.91 43 9. Jason Kidd (New Jersey Nets) 11 3.91 43 9. Rasheed Wallace (Detroit Pistons) 23 1.87 43 13. Tim Duncan (San Antonio Spurs) 10 4.20 42 13. Lamar Odom (Miami Heat) 13 3.23 42 15. Chris Webber (Sacramento Kings) 12 3.17 38 16. Ron Artest (Indiana Pacers) 15 2.47 37 16. Ben Wallace (Detroit Pistons) 23 1.61 37 cpledim en cok kaybedenleri sayalım kaç tane guard ben bilmem ne oynuyo bunlar sen say bakalım :) benim gözlemlerim neticesinde guard en cok top kaybeder olmadı en bastaki kevin garnet guard deildi en son :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 aman neyse ya ben vakti zamanında istanbul liseler arası ligde maç basına en cok top çalma hedesinde en yüksek yüzdeye sahiptim dagılın bakim[signature][hline]Grandmaster Hamburger
can Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ya italya'ya yapılan full court press'i hatırlıo musun sen son 40 sn'deki. italya top çıkarabildi mi? ya turnuvada görceksiniz hanyayı konyayı. bu adamlar çömez mömez değil. starbury ligdeki iyi guardlardan biri. iverson dan bahsetmiyorum. duncan var zaten. lamar odom bu sene gayet iyi oynadı. jefferson da gayet iyi bi sf. tamam bu takım dream team değil ama göreceksiniz, herkesin kafasına vura vura yenecekler.[signature][hline]NbaTurk forumu...
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 her zaman öle çok da farketmez playoff ile normal sezon zaten dyna'nın verdiği listede de ya guardlar ya da takımlarında çok top kullanan oyuncular öncelikli[signature][hline]
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 hadi bakalım maça gelenler varmı?[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 1. maça gidemedim ama 2. maça sırf Carmelo Anthony'den imza almak için gidicem.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook [/i] / My best friend
Öne çıkan mesajlar