BlindArcher Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Hafta içi, alemfm dinliyorum fakat, hafta sonları müzik oluyor. Aklıma geldikçe, diğer kanalları yoklamama rağmen, denk gelmedim. Bulabilmek içinde sürekli yoklamak biraz sıkıcı olurdu :P. Ne tür program dinlemek isterim, pek bir önemi yok. Eğlenceli birşeylerin olması kafi. Biraz hazırcılık olacak ama Sevdiğiniz, eğlenceli programalrın yayın saatlerini yazabilirmisiniz? kanalı ile birlikte tabi :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 sene 2010 hala radyo dinleyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Televizyon izlemiyorum, facebook kullanmıyorum, çeşitli forumlarda, abuk subuk konular üzerine geyik yapmıyor yada ona buna laf sokmaya çalışmıyorum. Yapanlarada birşey demiyorum. Bunların dışında, pc başında birşeyler ile uğraşıyorum günde ortalama 8 saat. Bunları yaparkende, arka planda, sadece ses ile eğlenebileceğim birşeyler arıyorum. Buna en uygun şey, radyo programları olsa gerek?. sizin orada, takvime göre seçebilirler, eğleneceği şeyleri. Başkalarınında öyle olduğunu düşünmen pek doğru olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 valla eger radyo dinleme aliskanligin varsa bilgisayarin bi tarafindan beyaz show u, disko kralini fln ac, dinle, ben izlemiyom zaten onlari direk dinliyom, bi yandan haberleri fln okuyom, bulasik yikiyom geciyo gidiyo ole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar