BlazeS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 [PLEVEL 1] irklar [function countraces] if (=1) var.plevel1=+1> if (==1) var.ingameorcs=+1> elif (==1) var.ingameelfs=+1> elif (==1) var.ingamehumans=+1> elif (==1) var.ingamehobbits=+1> endif endif [function irklar] var.plevel1=0 var.ingameorcs=0 var.ingameelfs=0 var.ingamehumans=0 var.ingamehobbits=0 serv.allclients countraces smx Su Anda Oyunda: smg Orc: - Elf: smg Human: - Hobbit: smx Olmak uzere sunucuda toplam: kisi oynamakta. Böyle bir script arkadaşlar her irklar komutu girildiğinde Sayı ile karşılarında yazması lazım ama 00 , 0d , 0e falan gibi şeyler çıkıyor. bir hata görüyor musunuz? Var ise belirtirseniz nerede olduğunu sevinirim... (sunucu versionu r4.01) Saygılarımla...[signature][hline]Gedik.NET Isp Worker - Project Developing , Linux&Unix Customer Responsible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 [PLEVEL 1] irk_reset irklar [function countraces] if (=1) var.plevel1=+1> if (==1) var.ingameorcs=+1> elif (==1) var.ingameelfs=+1> elif (==1) var.ingamehumans=+1> elif (==1) var.ingamehobbits=+1> endif endif [function irk_reset] var.plevel1=0 var.ingameorcs=0 var.ingameelfs=0 var.ingamehumans=0 var.ingamehobbits=0 serv.allclients countraces [function irk] smx Su Anda Oyunda: smg Orc: > - Elf: > smg Human: > - Hobbit: > smx Olmak uzere sunucuda toplam: > kisi oynamakta. bir kez irk reset cekersin. daha sonra irk komutu ile ögrenirsin. irc a hep reset koymussun.[signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard Sindarin Wallah O Kızı Seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlazeS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bir alakası yok arkadaşım sonuç olarak function dizisine en baştan başlıyım son olarak serv de if kurallarını uygulayacak. Dediğinide yaptım ama sonuç: başarız yine saçma sapan ifadeler çıkartıyor. Saygılarımla...[signature][hline]Gedik.NET Isp Worker - Project Developing , Linux&Unix Customer Responsible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Özür Dikkat Etmemişim elifler flm var arada düzeltilmiş hali [PLEVEL 1] irklar [function countraces] if (=1) var.plevel1=+1> endif if (==1) var.ingameorcs=+1> elseif (==1) var.ingameelfs=+1> elseif (==1) var.ingamehumans=+1> elseif (==1) var.ingamehobbits=+1> endif endif [function irklar] var.plevel1=0 var.ingameorcs=0 var.ingameelfs=0 var.ingamehumans=0 var.ingamehobbits=0 serv.allclients countraces smx Su Anda Oyunda: smg Orc: > - Elf: > smg Human: > - Hobbit: > smx Olmak uzere sunucuda toplam: > kisi oynamakta. bu olmasi gereklidir.[signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard Sindarin Wallah O Kızı Seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlazeS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Maalsef yine başarısız. bu tag leri okuduktan sonra nedense var özelliklerinde hata çıkartıyor. Çok saçma sapan ifadeler getiriyor. Varmı başka çözüm önerisi? Saygılarımla...[signature][hline]Gedik.NET Isp Worker - Project Developing , Linux&Unix Customer Responsible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlazeS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Evet ben buldum :) gerek kalmadı. cevap veren arkadaşada ilgisi için teşşekkür ediyorum... Saygılarımla...[signature][hline]Gedik.NET Isp Worker - Project Developing , Linux&Unix Customer Responsible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar