Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dilek Tarlası (Göktaşı Yağmuru)

kiddo

Öne çıkan mesajlar

septimusda tam açık hedef çatıda böyle:)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Sosyal ağlarda paylaş

Göktaşı yağmurunu izleriz diye tepeye çıkmıştık bir kere tam gördük bir kaç tane böyle heyecanlı bir moddayız.Bi de ne olsun kafaya şu çam ağaçlarında olur ya kozalaklardan düştü.O an meteor düşse aynı etkiyi yapardı yahu :D[signature][hline]My Honour is My Life

[Bu mesaj lancelotdulac tarafından 12 Ağustos 2004 03:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yanınıza göktaşı düşmesi çok büyük bir şanstır çünkü çok güzel fiyata satılıyorr:)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
Sosyal ağlarda paylaş

geçen gün gece arkadaşlarla dışarıda geziyoduk, tam baktığım yerde şansıma bi yıldız kaydı, ama aman allahım o neydi öyle... şu ana kadar görüğüm en süper yıldız kaymasıydı. havai fişek gibiydi resmen.. önce parlak ve kalın bi şekilde biraz ilerledi, sonra parçalara ayrıldı ve onlar da ilerledi. 1 saniyelik olsa da inanılmaz bi manzaraydı...

dışarı çıkıp biraz izlemek lazım. çok hoşuma gidiyo bu göktaşı olayları.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
Sosyal ağlarda paylaş

hayatımda hiç görmedim ben :([signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Sosyal ağlarda paylaş

Chem,çık evden,dışarıda biraz gezin..
hadi bakalım :]
Bu saatte bol göltaşı oluyormuş...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!

[Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Silivride gözükür bayağı. Yani meteor yağmuru bile olmasa kaldır kafayı yıldızlara bak böyle kala kal.

İzmir-İstanbul arası 5-6 saat yani her sene bodruma giderken izmirdende geçiyoruzda arabayla.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...