kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Gidecekseniz yarın gidin gideceğiniz yere yarın gecede görebileceksiniz. ben 4 oldu toplam. Sonuncuda kalpten gidiyodum dimdik indi aşşa doğru. Ürperdim bi an.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 septimusda tam açık hedef çatıda böyle:)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Göktaşı yağmurunu izleriz diye tepeye çıkmıştık bir kere tam gördük bir kaç tane böyle heyecanlı bir moddayız.Bi de ne olsun kafaya şu çam ağaçlarında olur ya kozalaklardan düştü.O an meteor düşse aynı etkiyi yapardı yahu :D[signature][hline]My Honour is My Life [Bu mesaj lancelotdulac tarafından 12 Ağustos 2004 03:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 yanınıza göktaşı düşmesi çok büyük bir şanstır çünkü çok güzel fiyata satılıyorr:)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Bize düşe düşe kozalak düşer zaten nerede o şans :D[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 yarin bizim catiya cikip aricam bakalim bisi dusmusmu :p bi kac tane gordum resim cekmeye calistim ama nihi olmadi kamera yetersiz[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Ahanda gördüm! :) Yalnız heycanlanıp dileği biraz geç tuttum. Çıkar dimi? :tebrikz:[signature][hline]You can't overdie, you can't overdry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 geçen gün gece arkadaşlarla dışarıda geziyoduk, tam baktığım yerde şansıma bi yıldız kaydı, ama aman allahım o neydi öyle... şu ana kadar görüğüm en süper yıldız kaymasıydı. havai fişek gibiydi resmen.. önce parlak ve kalın bi şekilde biraz ilerledi, sonra parçalara ayrıldı ve onlar da ilerledi. 1 saniyelik olsa da inanılmaz bi manzaraydı... dışarı çıkıp biraz izlemek lazım. çok hoşuma gidiyo bu göktaşı olayları.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 hayatımda hiç görmedim ben :([signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 o kdr bo$ mu ya$adın sen :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Chem,çık evden,dışarıda biraz gezin.. hadi bakalım :] Bu saatte bol göltaşı oluyormuş...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Silivride gözükür bayağı. Yani meteor yağmuru bile olmasa kaldır kafayı yıldızlara bak böyle kala kal. İzmir-İstanbul arası 5-6 saat yani her sene bodruma giderken izmirdende geçiyoruzda arabayla.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar