aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 evde 4gb kotalı 1mbps gibi bişey var, sitesine bakıyorum 8mbpsye kadar diyo, şimdi ben bunu 8lik davaya çeksem, hala aynı para mı? hiçbişey anlamadım ben bu ttnetin tarifelerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 8mbite kadar davası 8bite kadar vermeye çalışıcaz, yersen tarifesi, hat ne kadar kaldırıyosa o kadar veriyolar, bende 2 kaldırdı, daha yüksek bağlanmaya çalışınca koptu felan sora 2 ye sabitlediler vs, bide 15 gb kota davası var geçince hız düşüyo vs, bazılarında düşmemiş kaç aydır felan öte yandan çok memnun da olmazdım şu bağlantıdan mmo felan oynasayım çünkü alakasız zamanlarda kopuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 4 lira daha pahalı. 49 liraya geliyor. 1mbps/4gb 44 // 8 mbps/15gb(adilkotalı) 49 TL 15gb'ı geçince adil kullanım şeysinden 512kb cekmek istiyorlar. Fakat teknolojileri yetmediğinden yapamıyorlar şu an için. Ha birde evine 8mbps vermeyi taahüt etmiyorlar. Hattının kalitesi, santraldaki yük falan etki ediyor. Mesela ben 8 mbps hiç görmedim hep 4.5mbs ila 6 mbps arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 yav şu an 1mbps diyorum, 8 olmasa da olur 3-5 ne varsa, ama hala 29 lira mı olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ya da zaten öyle de 1den yukarısını kaldırmıypo mu demek istiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 8mbit'e kadar olan 49 lira. Kaldırıp kaldırmaması şansına bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 4gb kotalısı 29 lira galiba. limitsiz olanı 49. bunu aldığımızda heralde yoktu 1den yükseği, onda kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 paketi değiştirdim, hız azaldı sadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 yeni konu açmayayım burdan sorayım, kullandığımız internetin kotalı veya kotasız olduğunu anlayamıyoruz değil mi ? bir de eğer kotalıysa kaç gb ? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 online hizmet şeysinde yazıyo paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 link ver aquilacım az işlevsel ol yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 http://www.ttnet.com.tr/oim2/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 modemin sayfasında sinyal bozukluğu gibi bilgiler olmalı, ordaki değer bilmem kaç desibel in altındaysa bilmemkaç mbps alabiliyosun gibi durumlar vardı. onun tablosu nette vardır. ben 2 mbps limitsiz tarifesindeyken (65 tl) bu sinyal bozukluguna gore 4mbps alabiliyodum en iyi (ki o da en iyi ihtimalle, ucundan tutuyodu cunku). "eeh" dedim "nolcak en kötü 1 ay sonra geri donerim" diyerekten 8 e kadar tarifesine geçtim. sinyal bozuklugu değeri bi anda baya bi düştü (yarısına kadar) ve bildiğin 800kb/s ile indiriyorum. 15 gb ı geçeli de çok oldu hala hız aynı. üstelik 45 mi 49 tl mi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar