Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 seat leon alcaz 1.6 nasıl araba hakkında bir bilginiz var mı? 30 milyar ama 25 ye 0 ayarlıycaz..... ondan soruyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 seat leon iidir yaw[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bi arkada$ım $ey demi$ti bana almanyada yapılan fransız arabasından hayır gelmez yada böle bi$iydi sanırım =) ama çürük araba degil bi dier arkada$ım 120ile duran kamyona girdi e-5te.seat leon vardı sanırım.tam emin degilim ama seattı ondan eminim.. sapasaglam çıktı içinden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Leon iyidir ama aşa yukarı o miktar para ile bi 307 düşünmez misin şööle parlak parlak :)[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 yolda ençok ne görüyosun 307 mi yoksa leon mu? ben olsam leon u alırdım.[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 yolda çok olan tutulmuş araba olmaz mı sbora?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Arabayı alması güzelde bide onu satması var. Yani 2. elde değeri çok düşecek bi araba almamak gerekir. 307 ler tutulduğu için satması daha kolay olur. Leon güzel araba bir arkadaşımda Toledo var 1.6 performansı baya iyi otomatik olmasına rağmen. Leon'un dış görünüşü de daha hoş ben çok beğeniyorum ama tabiki jantlar kapak olmicak vs gibi hayati kriterlerim var.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Prawler, 11 Ağustos 2004 03:33 tarihinde demiş ki: yolda çok olan tutulmuş araba olmaz mı sbora? kalite aynıysa bakmam ben tutulmuş tutulmamış diye mesela herkezde z3 var ama kimsede z3 ün sw si yok ki z3 sw normal z3ten daha şık görünüyor[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 benim bir arkadaşımda vardı 307 adam direk sinir oluyor şimdilerde ismini duyunca, baya bir uğraştırmış onu!![signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ben de 307 seçerdim açıkçası satması daha kolay arabayı çünkü satma sorunu olmasa ama leon derdim[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ben yeni kasa astra ya da golf alırdım sanırım o paraya[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 25 e leon dan daha iyi bisey zor alirsin bide bodykit, bide oz racing cantlar 15 yanak uffffff[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 o zaman pejo alırım :)[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar