Theridone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 beyler & bayanlar, facebookta kimlerle arkadaş olduğumu haber olarak diğer insanlara ispiyon etmemesi gibi bi opsiyon vardı bi zamanlar. şimdi bulamıyorum sanki. nasıl yapabilirim bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 gizliliğe gir. orada arkadaşlarım yazan sekmeye özelleştir i tıkla orda "sadece ben" yerini tıkla. daha bundan sonra kimse arkadaşlarını göremicek. tabi ortak arkadaşların görünür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 insanların arkadaş olmanı istemediği insanlarla arkadaşlık etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 yok hacı yanlış anladın sen galiba diyelimki ben hayrettin ebelekoğlu diye biriyle arkadaş oldum. musa yandanyemişoğulları hayrettin ebelekoğlu ile arkadaş oldu. demesin başkalarının ana sayfasında. (yani haberler bölümünde.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 nie işte öğrenilmesini istemiyorsan olmayacaksın arkadaş KİMDEN KORKUYORSUN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 birader öyle bi olay yok. ortak arkadaş diye bişi var onu kapatamazsın. ne lan bu facebook altı üstü. sosyal paylaşım sitesi. sosyalleşme sitesi(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 arkadas oldugun gibi sil o iletiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 birisine yolladığında nolucak? geç kabul ederse mesela. 24 saat onu beklicek değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar