Peppermint Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Yurt disindan xbox 360 aldim elite, ankarada 2 yere goturdum fw attirmak için ama ikiside yapamadi. Anakart uzerindeki bi barkod mudur nedir bilmiyorum onu alamamislar, alet 2009 Mayis uretim. Simdi bu aletin içi 2 kez açildi, sorum su; garantisi gitmismidir? bide eger gittiyse baska bi yerde yapabilirmiyim bunu yoksa fw güncellemesimi beklemek zorundayim? basina boyle birsey gelen varsa ve yardimci olursa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 garantisi zaten yok ki asdfasd dert edecek birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 zaten yakında 3 kırmızıyı verir çöpe atarsın aleti FAN BOY ALERT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 yok abi ben fransadan aldım geri donecem sonuçta, yani orda bi problem oldumu 3K gibi da geri verebiliyorum, hemen yenisi veriyolarda iste sorun burda 2 kez içi açildi aletin ama fw atilmadi. Bi problem olurmu diye soruyorum. 2 sene garantisi var çünkü, daha 1 senesi dolmadı. Bide kirdirabilen varmi yeni alip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 icini actiysan garanti gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 simdi bide benim elimde orjinal red dead redemption var. Ankarada bi yerde takas yapabilirmiyim bu oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 abi niye kirdiriyosun hele fransa'da yasiyoran, brick ediceksin aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 içini açtılarsa bunu belli edicek etiket yapıştırma bişey varmıydki? nerden bilicekler eger yoksa kenarında köşesinde içi açılınca yırtılıcak bi etiket? sen sölemessem bilmezler.. ama varsa onuda ben bilmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwaeron Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 illaki vardır anlaşılıcağı bir yer , sonuçta adamlarda salak değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 etiket var alt ve ust kapagi birbirinden ayirdigini gosterecek sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar