BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 o değilde "s..tir git çık hayatımdan" diye yazıp yollamak ne akdar zor olabilir ki?
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 abi çıldırcam :D :D her mesajda illaaaa ki 1 typo
cemss Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 sevince zor oluyor o biraz babacum.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 abi sevincesi mevincesi yok.. hayatından çıksın mı istiyorr? bsabah akşam yarım tablet "bisiktirol" yazıyorum kutu bitince tekrar mesaj atsın ne gam kalacak ne keder çiçek gibi olacak çiçek nah buraya da yazıyorum
HoeZ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bazen bu tarz yazılar görüyorum çirkin kızların edebi yetenekleri niye bu kadar diye düsünüyorum ne dusunucem banane. ama aynı onlar gibi yazıyor dunno.
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 BabacumMostors said: abi sevincesi mevincesi yok.. hayatından çıksın mı istiyorr? bsabah akşam yarım tablet "bisiktirol" yazıyorum kutu bitince tekrar mesaj atsın ne gam kalacak ne keder çiçek gibi olacak çiçek nah buraya da yazıyorum şuna katılıyorum. böyle yaptıkça değeriniz artıyor
Öne çıkan mesajlar