cemss Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 fede dedi ahahahah fede dediiii. ilk okuyuşta komik gelor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 CusTodeM said: BEHLÜL KAÇAR BÖHÜMÜMÜ HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yollarsa anam yollar, gerisi vur beline kazmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Bella said: ciddi cevap veriyorum yollama. telefonlarını açmazsın olur biter görüşmek istemiyosan. haklısın aslında. sebebini bilsin istiyorum. demek ki hala değişebilecegini düsünüyorum. ne manyak ne ısrarcı psycho bi kızmısım l*n ben. yeter ya. degişmiyo adam, kabul et artık şunu. mazoşist miyim neyim öfff nefret ettim kendimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 özlem kim ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bilse bilmese ne farkeder. biriyle görüşmemeye karar verdiysen gerisi basit. önemli olan karar vermek. kurtul şu çocuktan ya ben sıkıldım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 kim lan özlem hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 özlem fede'nin hayatındaki kızlardan sadece biri........ karıştırmış çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 kızmı lan bu ahsduahsdasdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bu cemsss kız çıkacak sonra çok başımız ağrıcak. kesin çok güzel bi kız cemss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ayıp oluyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 sağlıklı çıksın da gerisi önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 :D++^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 CEMSS KAÇAR BÖHÜHÜHÜHÜHÜM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 tamam ya. yetti artık gercekten. su andan itibaren aramıycam, aradıgında da açmıycam ya. of. ne dirayetsizmişim ya ben. yeter ya. uzaklara da gidicem zaten. aklım da mesgul olur. bu kadar zayıf mıyım ya ben. yeter demenin vakti geldi de gecti coktan belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yarın aramazsan adam deilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yok 4 gün konusmadıgım olmuştu. 2 kere de "deney" yapmıştık 15 gün boyunca konusmama deneyi. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA tam bi gerizekalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 öyle yada böyle arıyıcaksın.tecrübe konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 neyse yarın düsünürüz. iygecelerrrrs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 dunno said: yok 4 gün konusmadıgım olmuştu. 2 kere de "deney" yapmıştık 15 gün boyunca konusmama deneyi. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA tam bi gerizekalıyım wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 iyi gecelers.. yeni aşklarla bekliyoruz.. p.s: topiclerini ailecek cips-kola eşliğinde takip ediyoruz efenim, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 jigsaw mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yollarsan gider, daha nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 dunno bu defalarca açtığın topiklerde bahsettiğin aynı erkek mi değişiyor mu sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar