zeawee Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ahahah ayakta beklerim diyen bi ben mi varım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 yalnız şıklarda mantıksızlık var, ben parmaklarla tabutu kırdıktan sonra ayakta beklerim:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 adamın adı İbrahim Halil Acaba yakınları hep bi şüpheyle yaşar zaten yaşıyo mu acaba diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Bella said: çıkmaya çalışırım napayım. ama çok zor, o iş yaş. hııı dirildin , çıkması zor öyle mi:P dirilince +300 all stats ile başlıyosun 30 saniyeliğine ve skiller mana falan da istemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 cep telefonumla sevdiklerimi ararım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 SenariouS said: dasaaa said: yemek için insan beyni ararım.. salya akıtarak etrafta dolaşır "brraaaaiiinzzzz" diye hönkürürüm.. düzelttim, hem neden ölünce ingiliz oldun ki ? filmlerde hep öledir.. ingilazcadır hep.. bi de zombi olarak diyetteyim ben tek beyin yeter.. zombi dediğin azla yetinmeyi bilir. kanaatkardır. fakirin halinden anlar. halk adamıdır, ağır başlıdır ama hakkını yedirtmez. vuvuzela çalar ama ney gibi üfler, fazla BZZZZZZZZZZlatmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 vaniLLe said: cemss said: küllerinide ganj nehrine atsınlar mı? himalaya daglarinda ne isim var, nil nehrine atsinlar. beni köyümün yamurlarinda yikaasinlar yikasinlar calsin arka fonda hatta zuzu. ohoo cok masraflısın ölme sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 kendimle çıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 vaniLLe said: abiii benim karinca fobim var, dirilirsem bu sefer delirerek ölürüm. yaksinlar beni gömmesinler. emekçi düşmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 sabah ereksiyonunun keyfini çıkarmaya çalışırdım. son bi şanşı sonuna kadar değerlendrmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar