yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 bana bi 3k para gerekli, savcılığa aday yok tahminen boş kalıcak aday olmam lazım bankadan kredi gibi bir durum war mı? yada herhangi bir kişi bana para yollayabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 loncaya adam almalıyız 300 puan daha alırsak 5k para geliyor bende sabaha savcı kalkıorum işallah :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 GEd said: Ankaraya nie tasiniyorsunuz ki ? Niksardaydik 2 kisi Var orda sanki bir kac tane adaylikta aksama bakayim tekrar valla memleketim olduğu için :) biraz da synth iyi yaptı reklamı ;)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 s1 de herkes üye dimi loncaya? bu arada oyunda meslek loncalarının olmaması büyük eksiklik sanki guild loncası olsaydı ordan da maaş alabilseydik fln güzel olurmuş. Guild 1440 mıydı oyunun adı onda vardı negzl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 bu arada devlet makamlarının sağladığı şeyleri yeni görüyorum ben öeh be birader boşuna belediye başkanı olucam diye kasıyorum bende ah abi tahsildar fln olmak warmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 bu ne ya üye olamıormkine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Saltuklu'da var mı kimse hükümette fln destek çıkcak birileri lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 şovalyeliğe 15k bağış yaptım lan puştluk olsun diye hav lasg agşnasf %31 seçilme ihtimalim. evi ocağı falan büyütüyorum da diğer insanlarla nasıl etkileşime geçecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Makami kaybettik direk :) kings die bir ittifak çökmüş bütün makamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 bizde örgütlenelim s1 de nerde örgütlenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 yada kaçcam guild den, devlet erkanlarını alamıcaz yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 bana dulkadiroğullar ankara'da karanlık makamda suç dahisi makamında bana destek olun plz... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ankaraya gelin ben başka yere taşınamam 180 gün cd :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ya dallama bi herifle kapıştık şovalyelik için. 25000 altın yatırdım herif 50000 yatırdı kuruttu beni şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 LORD karaşovalyeler isimli adam hakkında etrafta atıp tutarsanız çok makbule geçer, başka şehirden yapılıyor sanırım icra memurluğu için kapışıyoruz da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 komplo kuruyolar üzerime oynuyolar, seçime 2 saat kaldı hapse attı pislikler, ah ya ondan 30 dk önce ben onu atcaktım ne güzel çok güzsel planlarım wardı arada kaçtı kurtuldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Şeytani bir entikanın kurbanı oldunuz. makamınızı ve tüm adaylıklarınızı kaybettiniz. Dayanıklılık kazanmak için entrikaya karşı korunmanızı geliştirin. Bölgenin laik makamlarındaki zanlıları araştırın bu da mı gelicekti başıma :( yarın pılımı pırtımı toplayıp taşınıyorum artık buralarda işim kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 2. serverdaki pati guildi hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Valla en azindan bir bölgede toplaşmak lazım, seçimlerde falan eziyorlar. Dulkadirogullarına gelebilen varsa gelsin Zehir lazım bunu nerden bulucaz ? Üretebilen kim ki , pazarda göremedim. edıt 2: pazarda varmış pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 dulkadiroğullarına geçebilirim gibi geliyor sabah karar vericem, yada loncadan çıkıp karamanoğullarında maniacs loncasına gircem adamlar 1. ymiş fln abartmışlar brz. Dulkadiroğullarında kaç kişi war? Bi de baktım ama bizim hiç makamımız yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 faaliyet puanını nasıl alıyoruz? 0 ladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 zaman geçtikçe kendiliğinden geliyor bir de düello kazanırsan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 pf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 yunusemre said: dulkadiroğullarına geçebilirim gibi geliyor sabah karar vericem, yada loncadan çıkıp karamanoğullarında maniacs loncasına gircem adamlar 1. ymiş fln abartmışlar brz. Dulkadiroğullarında kaç kişi war? Bi de baktım ama bizim hiç makamımız yok :( Devlet makamlarından ikisi bizdeydi bu sabah kaybettik^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 neyse o zmn bende hapisten çıkınca gelirim bi bakalım neler yapabiliriz orada, herkes dulkadiroğullarına gitsin o zmn bari zaten FP leri sıfırlayabilio musunuz? Jewel istio her şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar