yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 GEd said: Mesaj attım pardon falan dedi. Bende para sıkıntısı var ^^ Son ünvanı alamıyorum parasızlıktan, 200 mücevher var ama aksiyon puanı yok paraya çeviremiyorum. abi aksiyon puanı kazanılmıo ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 kardeş sen şovalyeliğe aday olacakmısın.Eğer taze mallardan altın aldıysan bu makamda beklemen zaman kaybettirir sürekli makam değiştirisen bu süreyi beklememiş olursun.Eğer geçeceksen bende ona göre bu makama aday olcam bu mesajın doğru olma olasılığı war mı? Yani her makam değiştirdiğimde taze mallar çekebiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 s4 teyim.. yeniyim.. iyi gibi gidiyorum oynayan varsa ses etsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar