Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europe 1400 - TR

synthesizer

Öne çıkan mesajlar

olacağını sanmıyorum oyunun baya eksiği war aslında komplike gibi durmasına rağmen acayip basit, komplike işleri yapmaya çalıştın mı sistem izin vermiyor fln.

Bu arada başka şehirde dava edildim kendi şehrimde belediye başkanı olup yasaları yumuşattım hiç bir işe yaramadı saçmalık, hala katı fln gözüküyor kanunlar
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada belki duruşmadan yırtarım diye dünyevi kanunların içine ettim belediye başkanı olup ama başka şehirde dava açtıkları için hiç etkilemedi boşuna bi sürü fp harcadım :( Pislik yuvası olcak şehir ama :)

# §§§§Öldürme, sebep olma İzin verildi valygar
# §§§§Sabotajİzin verildi valygar
# §§§§Adam kaçırma İzin verildi valygar
Yasanın katılığı Ilımlı

:)
Sosyal ağlarda paylaş

Derebeyligi icin gerekli unvani satin almama 12 saat var ama o parayi toplayamam patchden dolayi, patchden once parayı toplayanlar dondu koseyi. Derebeyliğe benden başka da rakip çıkmazdı zaten, güzel güzel çöker makama behlil :)

Para için üretim yapabilirim ama zor geliyor, el yoruyor, rutine bıraktım oyunu arada bakıyorum ben de.
Sosyal ağlarda paylaş

hadi ya çıkalım hacı bundan da istersen pati'ye dönebiliriz, fede nin şifreyi yollamış arkadaş bana

bu arada mahkeme salonunda duruşma var hakanhan finyoşuna açtım dava 22 delil puanım war şiddetli ceza gelcek gibi eğer katılabiliyorsan yada katılamıyorsan da benim destekleyebiliyorsan davada desteklersen sevinirim. Bana dava açmıştı salak onların loncadayken sırf kıllığına delil topladım belediye başkanı oldum tüm suçlarının cezasını ağırlaştırdım dava açtım :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...