yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 evet abi hatta dulkadirogullarında 2 kişiyiz varsa aklında bi yer yada tanıdık fln kaynayalım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Lonca bilgilerine girince artik uyeleri ve sehirlerini gorebiliyorsun, niksar da olan bir topluluk varsa cogunlukla oraya girelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 giriyorum da yapicak biseyim yok, bakip cikiyorum. 5 gun sonra yeni unvan geliyo, ona kadar bi isim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ya ben oyundaki hiç bi pop up ekranı açamaz oldum. ne üretim yapabiliyorum ne ofisimi koruyabiliyorum Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ctrl + f5 veya geçmişi temizle, patch geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 biz fearless'a geçtik server 1'de. Gerçi bi gavurdag bi ben kaldık sanırım aktif oynayan ama başka oynayanlar varsa ayıp olmasın o da gelsin bizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 GED Gavurdag isimli şahısın sizi davet etmesi ne büyük saygısızlık. Elbette ki o kadar düşük sınıfa ait bir kişinin davetiniz reddedeceksiniz. hahahahahah bu ne ağbiii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 valla ayıp oldu ama kusura bakmayın. browser oyunları benlik değil :D oynamayı unutuyorum sonra geldiğimde yağmalamış oluyorlar beni tepem atıyo bıurkaıyom :) bunda da afk iken bütün makamalar gitmiş, mallar yağmalanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 2 tane workshopım var. birisinde ürettiğim malı diğerinde kullanamıyorum di mi? saleroom'a koyup almaya çalıştım öyle olmadı. var mı bunun bir yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 olacağını sanmıyorum oyunun baya eksiği war aslında komplike gibi durmasına rağmen acayip basit, komplike işleri yapmaya çalıştın mı sistem izin vermiyor fln. Bu arada başka şehirde dava edildim kendi şehrimde belediye başkanı olup yasaları yumuşattım hiç bir işe yaramadı saçmalık, hala katı fln gözüküyor kanunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ged çıkıyorum fearless'dan ben uğraşılmaz bunlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Gördüm mesajları çıkıyorum bende Hapiste misin hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 yok wady çıkardı, onun guild'e geçtim zaten. Gel gel güzel bura hem rakip olur keyif alırız karşıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Geldim. Bu yeni patchten dolayi FP sıkıntısı yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 bende abi bi de bu taze mallar az para getiriyor artık :( 50 k ya kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 bu arada belki duruşmadan yırtarım diye dünyevi kanunların içine ettim belediye başkanı olup ama başka şehirde dava açtıkları için hiç etkilemedi boşuna bi sürü fp harcadım :( Pislik yuvası olcak şehir ama :) # §§§§Öldürme, sebep olma İzin verildi valygar # §§§§Sabotajİzin verildi valygar # §§§§Adam kaçırma İzin verildi valygar Yasanın katılığı Ilımlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 behlil acayip sattı bizi :( abaoww derebeyliğine aday olmuş bi de oyundan msj attığımda da cvp vermio cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Derebeyligi icin gerekli unvani satin almama 12 saat var ama o parayi toplayamam patchden dolayi, patchden once parayı toplayanlar dondu koseyi. Derebeyliğe benden başka da rakip çıkmazdı zaten, güzel güzel çöker makama behlil :) Para için üretim yapabilirim ama zor geliyor, el yoruyor, rutine bıraktım oyunu arada bakıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 walla ben hala tek atölye takılıyorum diğer atölyeleri kurup geliştirmek zor geliyor bi de uğraştırır gibi o zmn üretim fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Patchle ne değişiklikleri oldu arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Bu loncadakilerde salak cikti, lider bana rakip cikiyor, turlu entrika ceviriyor arkamdan makami aliyor falan lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 huun said: 2 tane workshopım var. birisinde ürettiğim malı diğerinde kullanamıyorum di mi? saleroom'a koyup almaya çalıştım öyle olmadı. var mı bunun bir yolu? Manage workshop kısmında ilk açılan ekranda diğer workshopuna gönderebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 hadi ya çıkalım hacı bundan da istersen pati'ye dönebiliriz, fede nin şifreyi yollamış arkadaş bana bu arada mahkeme salonunda duruşma var hakanhan finyoşuna açtım dava 22 delil puanım war şiddetli ceza gelcek gibi eğer katılabiliyorsan yada katılamıyorsan da benim destekleyebiliyorsan davada desteklersen sevinirim. Bana dava açmıştı salak onların loncadayken sırf kıllığına delil topladım belediye başkanı oldum tüm suçlarının cezasını ağırlaştırdım dava açtım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj attım pardon falan dedi. Bende para sıkıntısı var ^^ Son ünvanı alamıyorum parasızlıktan, 200 mücevher var ama aksiyon puanı yok paraya çeviremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Valla beni 2 kere dava ettiler bu arada ingiltere serverinda oynuyorum belirtiyim ama olaylar aynıdır.Robber olduğum için maşallah adamlar full takip etmiş.ceza kutusu sonuna kadar doluydu aldığım ceza 2 kere ofis kaybetme oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar