Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europe 1400 - TR

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eskiden de wardı o yauw, ben kaydolduğum gün aday olmayı deneyip vatandaş değilsin aday olamazsın yazısının ardından o mesajı alıp gerçekten seçimi kazandığımı sanmıştım :)
Mesaj tarihi:
s2 de genel sıralamada ilk 10 dayım, şehirde 1. yim. mareşallik çok tatlıymış dövüş puanım 120 sdfhksj gelene geçene çakıyorum 140 yaptım fp yi.
Mesaj tarihi:
s2 de 3 kişi lonca kurmayı düşünüyoruz. girdiğimiz loncalardan memnun kalmadıgımız için. 2 kişi olarakta ilk 10da yer alıyoruz. kurarsak gelmeyi düşünen warmı ?
Mesaj tarihi:
hm sirseri benim nick. aynı ülkede olamazsak pek bir manası olmaz ama. karluk'taki üst düzey makamlar bomboş. bi gün mareşal oluyorum bi gün tahsildar falan. o makamları kapatırız aynı ülkede olursak. var mı bir yerlere taşınma planı.
Mesaj tarihi:
Server 2'de loncamız kurulmuştur adı kermit.3 kişiyiz ve 3ümüzde candaroğulları bölgesindeyiz. patiler davetlidir loncamıza. Özellikle candaroğulları bölgesinde makamları ve rakipleri saf dışa bırakma üzerine uğraşıcaz. Ayrıyetten serverdada ilk 10'dadır bu 3 kişiden 2'si yardımcı oluruz.
Mesaj tarihi:
dövüş değerim 320ydi dün yine kaybettim bir kere duello.

bu arada oyunda mücevher olmadan hiç bir şey yapamazsınız onu diyeyim. mücevherle upgrade 2 saat mücevhersiz 2 gün falan.

bırakacağım ben mücevherler bitince.
Mesaj tarihi:
Mücevheri parayla aldımdan beri turnlerden gelen mücevherlerım gelmemeye başladı konu ile ilgili yazdım adamlara ama cvp alamadım..Benzer bir durum sızınde başınıza geldı mı ?
Mesaj tarihi:
walla mücevhersiz gidiyorum iyi kötü gidiyor, mücevher çok önemli ama hırsın yoksa gidebiliyor zaten achievement larla baya geliyor

bir de mücevher yoksa fazla dallandırmamak lazım, örneğin 2 tane dükkan açmıycaksın, 2 skill'i yükseltmeye çalışmayacaksın, yada sadece politikaya yöneliceksin gibi.
Mesaj tarihi:
hırs diyorsun da, meslekleri falan 30 dan sonra upgrade etmek için bi ton mücevher fp istiyor. o fpleri de mareşal falan olamdan biriktirmek çook zor

hoş dün genel sıralamada ikinci falan oldum yapacağımı yaptım arada girerim bundan sonra.

daha para harcamam.
  • Yeni Oluştur...