yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 fede guild'i 5 mesajlı adama bıraktı, adam gitti öm'ye de cevap vermiyor, birisi guild kursunda onun guild'ine geçelim abi başıboş kaldı bizim guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 para nasıl kazanıyorsunuz. niyeyse çok geri kaldım ben. kilise işletiyorum; 3. lvl sabaha gelmiş olur ama kıtlık çekiyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 abi para için devlet makamı şövalye olup taze mallar getirmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 az once başvurmadıgı mb iyeri kazandığım mesajı gelmişti. şimdi de mesaj ortadan kaybolmuş. noluyor bu oyuna yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 eskiden de wardı o yauw, ben kaydolduğum gün aday olmayı deneyip vatandaş değilsin aday olamazsın yazısının ardından o mesajı alıp gerçekten seçimi kazandığımı sanmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ohop. kont oldum ama o arada makamından dusurmusler assas ve terriable. ikisi de fearless mı ne o loncadalar bu sefer maresala geri basvurdum para ihtiyacım yok, bi onları üzeyim az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 abi bu lonca kurmak lazım biri kursun yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 s2 de genel sıralamada ilk 10 dayım, şehirde 1. yim. mareşallik çok tatlıymış dövüş puanım 120 sdfhksj gelene geçene çakıyorum 140 yaptım fp yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 s2 de 3 kişi lonca kurmayı düşünüyoruz. girdiğimiz loncalardan memnun kalmadıgımız için. 2 kişi olarakta ilk 10da yer alıyoruz. kurarsak gelmeyi düşünen warmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 nickler nedir sizin? liderler1 e girdim ama ben bugün. eğer toparlayabilecekseniz gelirim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 bnm zokaryus rexroth arkadaşın bakarz theglory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 hm sirseri benim nick. aynı ülkede olamazsak pek bir manası olmaz ama. karluk'taki üst düzey makamlar bomboş. bi gün mareşal oluyorum bi gün tahsildar falan. o makamları kapatırız aynı ülkede olursak. var mı bir yerlere taşınma planı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 2 arkadaş candaroğullarında biri oraya taşındıda şimdi dinlenme süresi war 180 gün. bende oraya gitmeyi düşünüyorum. Şehirde kayseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 tamam madem, tahsildar olup şu fplerimle altın kazanayım biraz geleyim yarın oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Server 2'de loncamız kurulmuştur adı kermit.3 kişiyiz ve 3ümüzde candaroğulları bölgesindeyiz. patiler davetlidir loncamıza. Özellikle candaroğulları bölgesinde makamları ve rakipleri saf dışa bırakma üzerine uğraşıcaz. Ayrıyetten serverdada ilk 10'dadır bu 3 kişiden 2'si yardımcı oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ben de 3. idim bu gece. elemanın biri mareşallikten düşürdü beni. neyse geleyim ben de madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Loncadakı bi mal yüzünden server 4. lüğünden düştüm bi turn lük sürünüyoruz:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 s1'de açsanıza lonca yauw yoksa ben açcam walla gelmek zorunda kalcaksnz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ben hiç düello kazanamıyorum n iye kazanamıyorum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Dövüs degerin azdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 dövüş değerim 320ydi dün yine kaybettim bir kere duello. bu arada oyunda mücevher olmadan hiç bir şey yapamazsınız onu diyeyim. mücevherle upgrade 2 saat mücevhersiz 2 gün falan. bırakacağım ben mücevherler bitince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mücevheri parayla aldımdan beri turnlerden gelen mücevherlerım gelmemeye başladı konu ile ilgili yazdım adamlara ama cvp alamadım..Benzer bir durum sızınde başınıza geldı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 walla mücevhersiz gidiyorum iyi kötü gidiyor, mücevher çok önemli ama hırsın yoksa gidebiliyor zaten achievement larla baya geliyor bir de mücevher yoksa fazla dallandırmamak lazım, örneğin 2 tane dükkan açmıycaksın, 2 skill'i yükseltmeye çalışmayacaksın, yada sadece politikaya yöneliceksin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 hırs diyorsun da, meslekleri falan 30 dan sonra upgrade etmek için bi ton mücevher fp istiyor. o fpleri de mareşal falan olamdan biriktirmek çook zor hoş dün genel sıralamada ikinci falan oldum yapacağımı yaptım arada girerim bundan sonra. daha para harcamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar