synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 dedekorkut behlil benim, alchemist, daşahlı sayılır, ankarada 2.yim din kolunda yukseklere oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bursa'da 34 demirci valygar braveheart (ne kötü oldu bu isim), işallah az buz makamımızda olcek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 GavurAga Gavurdag Dulkadiroğulları Niksar Simyacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 şerafettin walbaum da benim ama eng serverından oynuyorum maksat puan gelsin guilde. adam fazlalığı olursa cıkarırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 demircilik mesleğini kalfa derecesinde nasıl bilcem(seviye 2) bi elimden tutun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 evinden train craft var önce ordan craft skillini 20 yapman lazım sonrada learn trade den blacksmithi arttırıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 20 action point lazım abi ona. hatta üstüne el işçiliği yeteneğin de 20 olması lazım baya kasış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 veyahut jewella hemen alıyosun. ki jeweli harcanıcak en mantıklı yerlerden biri bu, digeri ev ve işyeri upgrade etmek. okadar korkmayın lo jewel harcamaktan. ben satın aldım, telefon faturasına 10 lira ekleyerek 45 jewel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ya action pointlerinizi biriktirin harcamayın bişeye özellikle resource toplamaya fln. hoş gerçi ben professorle çalış dedim 4AP+1 Jewel verdim. Jewellarınızıda boşa harcamamaya çalışın lazım oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 10 euroya da 110 jewel varmış. çok pis alasım var ama bi kere alırsam bi daha bırakamam oyunu şimdilik almıyorum o yüzden sdfoısj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 birde oyuna girdikten sonraki ilk 5 roundda 1 er jewel geliyo. sonrasında achievementlardan fln geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Yapılabilecek en fazla kayıt sayısına ulaşılmıştır! ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Cengaver Ellergezer ankaraya gelicem action point dolunca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 aquila said: Yapılabilecek en fazla kayıt sayısına ulaşılmıştır! ??? S2 yi açıyorlar ana sayfada kayıt yok ama şu linke gidersen S2 ye ulaşabilirsin. http://s2.tr.europe1400.com/ S1 i tekrar ne zaman açarlar bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ayrı olucaksa bi anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Soruyoum şimdi 1'i tekrar ne zaman açıcaklarmış veya açılacak mı diye. Olmadı EN sunucusunda oynayan ama trde hesap açanlardan biri hesap versin aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 veriyim istersen benim hesabı meyhaneciyim niş te :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 aquila said: Yapılabilecek en fazla kayıt sayısına ulaşılmıştır! ??? büyük ihtimalle yeni server açacaklar.. bilmiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yauw rüşvet vercektimn seçimden önce arkadaş geldi aşşağı indim gitmek bilmedi veremedim rüşveti gitti seçimler böhüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 http://tr.mmogame.com/games/gilde/1#Play buradan 2. servera kayıt şimdi açıldı resmi siteden aktif değil ama henüz buradan girin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 http://s2.tr.europe1400.com/ da olur Bu arada ana sayfada link yayınlanmadığı için S2 de başlanıcak olursa ordan devam edebilirim, en azından oyunu öğrendik az çok. Baya farklı bir browser oyunu olmuş, almancasını denemiştim daha önce aman bu ne be diyip başlamamıştım, Türkçe olunca oyuna giriş daha bir zevkli geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 dulkadirogullari, ankarada suanda cok hizla yukseliyorum.gelirseniz guzellik yapariz :D keşiş reisi oldum, kimse yok yonetimin yukseklerinde burda, cok hizli giris yaptim, 25 rep, ev 3. seviye, dukkan 2. seviye falan. bikac saat sonra baron olup piskopos olucam sonraki secimlerde :D kanunlari da degistirdim, bir alchemist olarak ot iksir ve buyuculugu serbest kildm hahaha yasasin yolsuzluk edit2: 2. karakterimle eflak-bogdanda da 1. olmusum :) tavernaci knight kadın edit3: OHOAHOAHAOHAOAHOAHAOH knightlik ozelligm olan mal getiri kullandim, 5 ap harcayarak 10.000~100.000 arasi altin kazaniyosunuz! 62bin altin geldi lan ohaohaohaooa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ohanzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 s2 de oynicaksanız hep beraber girişelim o zaman, S1 çok cıvık olur yeni olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 s2 de varım bende aslında daha taze bence olur şuan serverda 6. sıradayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar