Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayarda bir sorun

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

bilgisyarım durup duruken kapanıp açılıyo
öncesinde ehrhangi bir uyarı olamdan çat diye
fakndanmı diye düşünük ama daha önce hiç olmuyordu
bi program indirip cpu sıcaklığını ölçtüm her zaman 128C diyo

bi yardı medin lütfen
virüs mü acaba[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya

martılar
Sosyal ağlarda paylaş

128 santigrat diyo ama bilgisayr tüm gece kapalı kalsada aynı hiç kapanamsada ne 127ye iniyo ne 129 a çıkıyo

neyse asıl konu bu değil bu restart işi ne iş acaba[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya

martılar
Sosyal ağlarda paylaş

cpu ısısını nasıl ölçüyoruz ya ayıptır sorması[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Sosyal ağlarda paylaş

hangi program yaaa:)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Sosyal ağlarda paylaş

anakartının cpu ısısını ölçen sensörü bozulmuştur we böle haywani bi sayı gösterdiğinden dolayı kapatıyodur kendini. önce sisoftware sandra adlı programı indirip "cpu%bios information" bölümünden cpu ısına bak. hemen ardından bi reset at we aşağıda yazan cpu ısısına bak. sandra nın gösterdiğinden bikaç derece daha düşük olmalı. ha tam tersi haywani bi rakamsa anakartının ısı ölçme sensörü bozulmuştur[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarın açılırken karşına gelen ilk ekranda ram i sayarken (tabi ram sayma açıksa) en aşağıda yazar hangi tuş olduğu. anakarttan anakarta deişiyo. bende delete tuşu mesela.

ama o ilk ekranda ram saymıyosa we dolayısıyla ilk ekran biosa giriş tuşunu göremiceğin kadar çabuk geçiyosa anakartının kitapçığından bios a giriş tuşuna bakman lazım. sonra önceki msjımda dediğim gibi pc health bölümüne girip dediklerimi yap

ama ondan önce sisoftware sandra programıyla denedin mi sıcaklığa bakmayı?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

abicim sorun direk olarak fanlarda olamaz. 128 dereceye ulaşamaz çünkü işlemci 90 dereceden falan sonra kapatır kendini sigortasıyla

yani tabi restart atma sorunu cpu ısısı nedeniyle olabilir ama ısının 128 derece görünmesi anormal. o yüzden sensörde bi bozukluk olması lazım

ya da her iki sorun birden de olabilir tabi hem sensör hem fanda problem :) sisoftware sandra ile denemedin mi hala cpu ısısını ölçmeyi?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...