hyperworld Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 SATILIK 5921 GS HUNTER VE ALTCHAR DK REALM: TWİSTİNG NETHER Hunter armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Twisting+Nether&cn=Gecce Dk armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Twisting+Nether&cn=Kayruchi acc ilk sahibiyim hunterda ulduar 310 mountu vardır ayrıca choppası vardır 5869 achievment puanı vardır acc daha yeni 1 aylık acılmıştır ayrıca icc 12 de 8 boss acc vardır totgc 25 mende 4 boss achi vardır fazla bilgiye gerek yok zaten arrmory de hepsi var SQ/SA var mı: E MAIL varmı: E CD-KEY varmı: E Ilk sahibi misiniz: E Kimlik fotokopisi verilicekmi: E Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu: E msn: [email protected] FİYAT: 200 TL pazarlık payı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 herkese cok paraya satıyosun denir. bence sen de az paraya bırakıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyperworld Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 acil paraya ihtiyacım var o yüzden bırakıyorum bu fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 dk nın baltası güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 cidden almak istiyorum hem benim serverımda hemde ama para yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyperworld Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 güncell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 sadece kimlik fotokopisini alabilir miyiz tek satıyorsan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyperworld Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 anlamadım nasıl yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 cd-key olması neyi değiştiriyo? neye yarıyo:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hyperworld said: anlamadım nasıl yani dalga geçiyor bakma ona sen. Nicki behlül olanı ciddiye mi alıcaksın ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 zeawee said: cd-key olması neyi değiştiriyo? neye yarıyo:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar