Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cross cable

od3on

Öne çıkan mesajlar

burada renk sıralamasını vermişler

bu sıraya göre bağlarsan (cross için verilen alttaki mesajdaki sıralama) görmesi lazım

hani belki sıralamada bir hata olmuştur diye...
yoksa onun dışında bişe yapmana gerek yok XP o konuda çok başarılı, uğraştırmıyor

[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 11 Ağustos 2004 20:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o kablolar biraz nanemolla
ben 2-3 denemede anca tutturuyodum
yaptım sanıyorum ama bi şekilde ya uçlar tam temas etmiyor ya da kablonun içinde bir sorun oluyor, çok ince çalışmak lazım yani o kafaları yaparken :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

elinizde crosscable olmayan kabloyu crosscable yapmak için kafalarını sökmeye kalkışmıyorsunuz heralde? çokk zor bişi onu takmak

mesela ben duvardan geçirmek için kabloyu kestim sonra lehimledim tekrar:)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Sosyal ağlarda paylaş

işte verdiğim linkteki gibi çapraz renklerle bağladığın bi kablo :)

adını o renk çaprazlığından alıyor olması lazım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...