Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Bilgisayarımda bir firewall sorunu var. Windows'un kendi zımbırtısı dışında bu duvarcılık yapacak bir program yok bilgisayarda. Windows'unkini de kapattım. Firefox,Google Updater(ki chrome yüklemek için gerekli çalışması), Uo Patcher, Filezilla hep firewall'a takıldıklarını söylüyorlar ama yok ki frewall? Windows'unkine ayrıcalıklar verdim bu programlara ama yok sorun yine devam ediyor. bir çözüm lütfen canlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 modemin firewall ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Baslat > calistir > cmd [enter] tracert hebele.com Takildigi yer var mi yok mu bi bak. ftp hede.com Baglanip baglanmadigina bak bi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 up :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Bence su "Firewall a takildiklarini soyluyorlar" kismindaki error textinin ( varsa kodunun ) tam halini paste et buraya. Bu arada FTP baglanmiyor mu yani ? Screenshot da o kisim gozukmemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 şu anda ağ ile güvenli mod( safe mode with network) şeklinde açtım windowsu çalışıyor tüm programlar. ftp yazdıktan sonra altındaki satır çıktı başka bir şey çıkmadı sharky. firewall'a takılma mesajını google veriyor diğerleri direk nete bağlanamama uyarısı veriyor işte. google'ınki de bu: http://www.google.com/support/installer/bin/answer.py?answer=96616&hl=en&errorcode=0x80072efd&extracode1=0x00000000&extracode2=0&app=%7B8A69D345-D564-463C-AFF1-A69D9E530F96%7D&guver=1.2.183.23&ismachine=0&os=6.1&sp=&iid=%7B11638F0F-94DA-FE16-5AE7-479B9B5CE5ED%7D&brand=&source=updatecheck o da özel izin ver bana firewall'dan diyor işte yapılışını anlatıyor önemli bir sayfa değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 kafayı yicem lütfen bir çözüm bulun bana ya. normal modda olmuyor bağlanmıyor hiçbir şey internete opera ve msn hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 O portlari dinleyen bir Antivirus 'un olabilir. Uzerinden trafigi stream eden. Wireshark download et, kur. FTP baglantisi kurarken ki trafigi capture et koy buraya, bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ah format sen her şeyi çözersin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar