Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grupfoni - Şehir artık daha güzel ( Markafoni nin yeni sitesi )


kgns

Öne çıkan mesajlar

Markafoni'yi bilirsiniz: Ünlü giyim (genelde) markalarının ürünlerini piyasa fiyatından ucuza satan, sadece davetiye ile üye olunabilen bir alışveriş sitesi.

İşte markafoni'nin yeni girişimi: Grupfoni. Bu sitede hergün bir fırsat yayınlanıyor, o fiyattan fırsata katılmak isteyenler bilgilerini verip listeye ekleniyorlar. Yeterli katılım gerçekleşirse, herkes fırsat fiyatından satılan şey ne ise ona kavuşuyor.

Örnek vermek gerekirse, ilk gününde AFM Sinemalarından 15 TL'lik bir film biletini, 0,50 TL ye (50 Kr) sattı. Dün Chinese Express'ten 6 tane sushi roll 1 TL idi.

Grupfoni said:

Türkiye’nin ilk kişiye özel alışveriş sitesi www.markafoni.com ‘un kurucularının yeni projesi olan www.grupfoni.com "Şehir artık daha güzel" sloganı ile yola çıkıyor.
grupfoni sizlere yaşadığınız şehirin restoranlarını, eğlence mekanlarını, sağlık ve güzellik hizmetlerini, kültür ve sanat etkinliklerini büyük indirimlerle sunan bir platform.
Sistem gayet basit:
grupfoni her gün sizlere değişik bir işletmeden indirimli bir fırsat sunar.
Yapmanız gereken tek şey yerinizi ayırtıp mümkün olduğu kadar çok arkadaşınıza haber vermek çünkü fırsattan yararlanabilmek için gerekli olan katılımcı alt sayısının yakalanması gerekiyor. Katılımcı alt sayısı o günün teklifine ve şehrine göre belirlenmekte.
İçiniz rahat olsun, katılımcı alt sayısına ulaşılamazsa kimsenin kredi kartından tahsilat yapılmıyor.


Bu fırsatların kuponları posta ile geliyor, ve belirtilen zaman aralığında kullanılmaları gerekiyor.

Unuttuğum bir şey var, her şehir için fırsatlar değişiyor. Malum İstanbul'daki bir yer ile ilgili fırsatı Ankara'lı ne yapsın. Her şehre ayrı fırsat var.

Şimdilik sitesinden direk kayıt olabiliyorsunuz, ama iyilik edip aşağıdaki linkten de üye olabilirsiniz :)

Grupfoni Üyelik



Dip Not: Markafoni'ye üye olmak isteyenler de şu adresten üye olabilirler: (Davetiyesiz üyelik yok bunda)

Markafoni Üyelik
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...