Pyro Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Bugün SGK'dan yetim aylığı ile ilgili bir posta gelmiş. Başlangıçta Dokuz Eylül Mühendislik Fakültesi/İzmir diye giriş yapmışlar ve aşağıdaki maddelerin ayrıntılı olarak cevaplandırılmasını taleb ederiz diye devam etmişler. Ama madde/maddeler yok, onun yerine sadece; bilgi diye adım, soyadım ve adresim yazıyor ama altında not olarak "MEZUN OLMUŞ İSE, MEZUNİYET TARİHİNİN AY/GÜN BELİRTİLEREK BİLDİRİLMESİ. MEZUN OLMAMIŞ İSE, MEZUN OLABİLECEĞİ EN YAKIN TARİHİN BİLDİRİLMESİ." diye ekleme yapmışlar. Kafamı karıştıran bu bana gelen postanın okula yollanacağına bana yollanmış olması. Ya da adamlar bunu okuluma verip, hala öğrenci olduğuma ve en yakın mezuniyet tarihi ile ilgili resmi evrakla SGK' ya başvurmamı mı istiyorlar onu çözemedim. Bu konular hakkında bilgisi olan var mı acaba? SGK sitesine bakındım ama pek somut birşey de bulamadım bu durum ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 gecen sene banada geldi ayni dedigin son senende yolliyorlar, mezun oldunmu olmadinmi diye eger mezun olmadiysan okula gidip "sinifta kaldi" veya "hala ogrencimizdir" kagidi alican, ogrenci belgesi yolla oluyor genelde mezun olduysan gg zaten :p tam acikla yardimci oliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Ya işte bana yanlışıkla mı yolladılar yoksa benden mi gidip belge alıp kanıtlamamı istiyorlar onu anlayamadım. Öyle boktan yazmışlarki, sorun oydu. Bir de öğrenci belgesini alınca, direk sgk ya gidip böyle böyle, buyrun belgem diyip veriyor muyum yoksa ayrıca başka yere mi gitmem gerek? Bir de bunlar benim 2006 girişli olduğumdan direk 4 yılda bitirmişse diye yollamışlar, ona çok güldüm gece gece eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yok direk sana yolliyorlar, benzer sekil askerlik subesindende bir kagit gelmisti gittim baktim okul hicbir halt yollamamis SGK ya yollican kagidida ssk mi emekli sandigimi bagkurmu o onemli, o kurumun odemeler dairesi baskanligina gidicek kagit birde kagit ankaraya gidicek direk, oldugun yerden yollarsan poste islemleri ve memurlarin super calisma performanslari ile 3 ay maasi unut :p biz direk ankaradaki akrabalara rica ediyoruz, elden goturuyorlar buna ragmen 2-3 hafta suruyor yeniden baglamalari, hatta genelde bir sonraki maas donemi ikisi birlite yatiyordu ama artik temerkus var! paran yatiyor ama 2 hafta cekemiyorsun cunki devlet parayi 2 hafta calistiriyor sonra sana odeme yapiyor kamu bankalarina "yardimci" olmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 sinifta kaldi belgesi nedir abi :( kufur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 aptal bu kağıdı isteselermiş bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ben gecen sene bilerek kaldim, haziranda daha soncualr aciklanmadan mezuniyet udurmu belli olmadan pat diye kestiler dedik niye kesildi, yaz var daha "biz 4. siniflari mezun kabul ediyoruz" dediler, yahu daha ben bilmiyorum mezun oldugumu sen nereden biliyorsun? bide harbi cok enteresan adamlar, kendileri yanlsi hesaplamis masslari 2002 den beri aylik 70 kurusmu ne fazla vermisler diye faizi ile beraber 500 kaat kestiler gecen sene, yahu hatayi yapan sensin bari faizini alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar