lkjh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Kredi kartı limitim doluydu ama 25'i hesap kesim tarihi. Acaba ben bu kartı şu an kullanabilr miyim? Yoksa bankaların açılma saatini mi beklemem gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ödedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lkjh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 evet otomatik ödemede zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 lkjh said: Kredi kartı limitim doluydu ama 25'i hesap kesim tarihi. Acaba ben bu kartı şu an kullanabilr miyim? Yoksa bankaların açılma saatini mi beklemem gerek? Limit doluysa kullanamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ödediysen kullanırsın işte. hesap kesimle alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lkjh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 yani bugün ben bu kartı tekrar kullanabileceğim ama benim merak ettiğim bu saatte kullanabilecek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Otomatik ödeme gerçekleştiği an kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lkjh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Hmm. Tamam teşekkür ederim. Peki bu otomatik ödeme genellikle ne zaman gerçekleşir? Sabah bankalar açıldığında mı? İnternetten de bakamıyorum kart ek kart çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 para varsa hemen odenir. merak etme sen hiç bi banka beklemez para alırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lkjh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Tamam çok teşekkür ederim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 otomaik ödeme son ödeme zamanında 10 dakika önce gerçekleşiyordu yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar