fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ile ilgili herkes bana sınavla ilgili bir iki bişey söylese 30 alırım. ortalam 40 çıkar zaten. dd ile geçerim hadi herkes bana sınavda yardımı dokunacak bi iki bişey söylesin. anlamıyorum hiç bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 şunlar olabilir yöneticilere yöneliktir karışık bir arayüzünden ziyade basit bir arayüz olmalıdır Geleceği planlamaya yöneliktir. Yarı-yapısal ve yapısal olmayan kararlarlarda kullanılır. Karar vericinin yerine geçmekten ziyade, ona karar vermesinde yardımcı olur. Karar verme prosesinin tüm aşamalarını destekler. Kullanıcının kontrolü altındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bir nevi gaz verme sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 imiş beylülün açıklamasına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 abi ahaha o kadar ask-i memnu topiginden sonra behlül nicki kabus gibi geldi non-aski memnu topiginde. im dat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 arkandayım hocam yaz. 100 alırsın. bi yerde okumustum. kesin dorudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 derste hiç bir mantık göremiyorum. karar destek sistemleri diye bişey neden var anlamadığım için çalışmak da gelmiyo içimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 riski sorsun söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 sen mezarın başında degilmiydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 benim de yarın 3 sınavım var :( saat 15 - 16 ve 16.30 da. ve genelde bir sınavım 3 saat filan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ve hic bisi billmiyorum. sıctım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ben 2 ay sonraki sinavima simdiden üzülmeye basladim, sictim diye sdlksjdf ben de neyin kafasindaysam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ben bu sınavlara 4 ay onceden uzulluyodum ki. belliydi böyle olacagı 3 ders aynı gun aynı saat filandı. ustune uyanamadım, gidemedim derslere hiç. bom bos bir donem gecti egitim acısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 vaniLLe said: ben 2 ay sonraki sinavima simdiden üzülmeye basladim, sictim diye sdlksjdf ben de neyin kafasindaysam. biz tatildeyiz alamancılar hala sınav falan uğraşıyo ya. 3. dünya ülkesi mi orası alov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar