reyou Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 uzun sureden beri paticikte mericlikle ilgili konu acilmiyor, tartisilmiyo, genc yagiz mericlerimiz hakeden ilgili gormuyor. bu boslugu dolrumak adina bole bi topic acmayi kendime borc bildim. noldu bu mericlere?? yaz geldi diye isi boslamaya basladilar! meric arkadaslar kendilerini hunharca ifade edebilir burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 internete girecek vakit bulamıyoruz ağa, o denli yogunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 meriçler ayvalık,foca,cesme gibi sahil kentlerine dagıldılar,yılın bu zamanı internetten uzak plajlarda yazlıktaki komsu kızının tatil yapmayıp sehirde olan erkek arkadaslarını delirtmekle mesguller,kumsalda "gel zeynep kornette yiyelim" diye geziniyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 liseler tatil oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 meriçler kendilerine sevgili yaptı. yaz yaklaşınca kızlar yerinde duramaz oldu. "ayh okullar da bitti, berke de hoş çocuk aslında haa" ekmeğini yiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 vuvuzela said: meriçler ayvalık,foca,cesme gibi sahil kentlerine dagıldılar,yılın bu zamanı internetten uzak plajlarda yazlıktaki komsu kızının tatil yapmayıp sehirde olan erkek arkadaslarını delirtmekle mesguller,kumsalda "gel zeynep kornette yiyelim" diye geziniyorlar ahaha budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 hadi ben koyiyim bunu gonlun olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bana bu olayin tam tersi oldu. herifin kiz arkadasi var ama bana sulaniyo. ne denir buna ? ben sartli meric mi olmus oldum yani dslkjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 erkeklerin de kadın meriçlere ihtiyacı vardır. ha kız arkadaşları kadın meriçlere kötü şeyler der ama. merîçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 vaniLLe said: bana bu olayin tam tersi oldu. herifin kiz arkadasi var ama bana sulaniyo. ergen alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 kadın meriç. KADIN ANAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 vuvuzela said: meriçler ayvalık,foca,cesme gibi sahil kentlerine dagıldılar,yılın bu zamanı internetten uzak plajlarda yazlıktaki komsu kızının tatil yapmayıp sehirde olan erkek arkadaslarını delirtmekle mesguller,kumsalda "gel zeynep kornette yiyelim" diye geziniyorlar Muhahaha efsaneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 dadada said: vaniLLe said: bana bu olayin tam tersi oldu. herifin kiz arkadasi var ama bana sulaniyo. ergen alert bence koşmaya başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 nil beni sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 adami zorla meric yapiyolar ya, hey allam ya! bence melis olup dössek ceksem daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 dadada said: nil beni sever. kim olduguna bagli. kimsin ? edit: evet seviyomusum hakkaten, canim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 yalnız bakıldığında en çok merici olan pati kızı nil galiba. Ne büyük bir onur be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ben kaçayım yemek yapayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 abi sacmalama ya. patide kac kiz var ki, bi de aktif olan cok az. mericim yok yani. olmasin da agzinin ortasina geciririm bi tane söyle gelisine. kiz arkadasi varken asilan lavuklarimin olmasinin nesi bir gurur ki? napayim öyle ezik herifleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 vaniLLe said: dadada said: nil beni sever. kim olduguna bagli. kimsin ? edit: evet seviyomusum hakkaten, canim ya. balım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 onur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 nerden bildin lan hayırsız taha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 MUHAHAHAHAHAH ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ne onuru lan. allah göstermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 sevgilisinden yeni ayrılan 10 tane erkek bir grup oluşturduk meriçleri tespit edip punisher tarzı cezalandırıyoruz,kendinizi ele vermeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar