Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni petler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar bazilarında kanatlı petler var bunları nasıl alıyoruz ? arkadasını davet etle verıldıgını duydum ben ettım uye falan oldu oyunu kurdu oynadı ama gelen gıden yok bu işin tam nasıl oldugunu bılen bırısı varmı
Mesaj tarihi:
binek diyorsun kanımca, us serverlarında var o arkadaşını davet etme olayı, bizim serverlarda yok bildiğim kadarıyla. test serverlarında feedback filan verince çekiliş mi ne düzenleniyor, onun ardından kazananlara veriyorlar. ya da çeşitli yarışmalar düzenleniyor screen shot vs gibi bunlara katılıp kazanırsan veriyorlar. twitter sayfasından takip edebilirsin binekler için düzeninlenen aktiviteleri.
Mesaj tarihi:
gohanx said:

evet oyle. Bende us da oynuyorum zaten. Ya bir de okculara karşı hangi defans işe yarıyor

Us de ne işin var anlamdımki.Europe gecmekde offf.tekrar cd alman lazım..Bir sekilde europe gel derim..karak norn cok kalabalık..
Mesaj tarihi:
tşk ederim. Ya birde şöyle bi şey oldu bi guilde girdim 1 sonra guild bana kaldi :) 17 rank :) 40 rank playerlar kaynıyor guild leaderlıgının ne faydasi varki
Mesaj tarihi:
gohanx said:

tşk ederim. Ya birde şöyle bi şey oldu bi guilde girdim 1 sonra guild bana kaldi :) 17 rank :) 40 rank playerlar kaynıyor guild leaderlıgının ne faydasi varki

Mirasa bak şimdi oda güzel :P
  • Yeni Oluştur...