Louies Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Arkadaşlar 500-550 TL ye kadar ikinci el bir netbook almayı planlıyorum.Beni yarı yolda bırakmayacak 10.1 den büyük ekranlı 11.6 falan idealdir bence çünkü öbürleri göz bozuyor gerçekten... Ve mümkünse hdmi çıkışı olan bir netbook arıyorum... Bu çerçevede tavsiyeleriniz nelerdir? Aslında seyahat etmiyorum 500 tl ye güzel komple masaüstü sistem bulursam onu da alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Oyun oynuyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 valla heralde sadece uo oynarım oyun pek onemli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar