Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Uzun zamandır başımda olan büyük bir problem var bilgisayarla ilgili. Aslında çoğu şeyde sıkıntı çıkarmadı. Fakat son zamanlarda büyük hevesle denediğim şeylerin hepsinde -büyük ihtimalle- bu sorundan dolayı büyük sıkıntılar yaşıyorum. Sorunum görsel olarak sadece fontlarla alakalı bir problem gibi duruyor. Ama sadece sistemle ilgili şeylerde bu sorun var. Mesela masaüstünde sağ tuş tıkladığım zaman güzel sorun yok. Fakat Özelliklere filan tıkladığımda o karşımdaki pencerede olan -başlık hariç- bütün yazılar küçük dikdörtgenlerden oluşuyor. Bu da görsel: Bu sorunu formatsız halletmenin bir yolu var mıdır acaba? Bi yardım eli uzatın patiler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 type'ların silinmis sanırım. o yüzden windows hiçb i karakteri bulamayıp hepsinin yerine dikdortgem koyuyo. nasıl halledilir bilmiyorum, ama windowsu tazelesen bi daha kurup hallolması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Repair denedin mi? Birde font klasörüne bak fontlar duruyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 C:WINDOWSsystem32FNTCACHE.DAT sil. restart at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Sorunu dün gece çözdüm ama sabaha kadar sürdü. Fontlardan kaynaklandığını düşündüğüm için ilk olarak fonts klasörüne baktım. Fontlar yerinde. Ama ismen yerinde. Çoğu kısayol haline gelmiş -nasıl olduysa- Kardeşimin bilgisayardan fontları aldım komple. Kısayol olanları sildim. Sonra aldığım fontları kendime attım. Düzeldi ilk başta. Sonra restart attım. Yine aynı hatayı verdi. Yine aynı şeyleri yaptım. Bu sefer komple düzeldi. Ama restarttan sonra bütün fontları tek tek elimle atmak zorunda kaldım. Bi benden sildim, bi dosyadan taşıdım. Öbür türlü olmadı neden bilmiyorum. Neyse. Teşekkürler herkese =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 azim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Fena halde trojan kokusu var :D Bi ara antivirüs ile bi temizlik yaptıysan, belki yarım yamalak kalmıştır o sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar