Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Cem Yılmaz'in her yaptığını komik bulmak zorunda mıyız? Arkadaşlarımla aramızda bir dialog geçti ve kimiler çok beğenmiş ancak bana göre o kadar da komik değil hatta hiç değil.. Bu reklam o kadar da komik gelmedi açıkcası bana.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Bence de komik değil. Suyu çıktı. Ama renk meselesi işte.[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki: ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 evet adam artık komik olmayana da ne yapıp edip şebekliğiyle gülmemizi sağlıyor. hatta öyle bir kanı oluştu ki halkta (bu adam ne yapsa yeridir şeklinde) psikolojik olarak komik geldiğini düşünüyorum halkımıza naçizane fikrim budur[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bence güzel, konsept baydı birazda, yani en sonunda "su çok sıcak başta biraz soğukta sonra alışıyon bak" şeklindeki gerçekten halktan yorumuna hasta oldum[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 evet komik diil, hatta kötü[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Ama insanlar artık herifin ağzından çıkan herşeye güler oldular.. Para kazanması için harika da bir gün ciddi bişi olsa nasıl olucak bilmiyorum. C.Y.- Kaza yaptım.. Seyirciler- Haahaha. C.Y.-Çok mu komik mına koim? Seyirciler-Haahaha. C.Y.-'^+'%!&! Seyirciler- Haahaha.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: smerten, 07 Ağustos 2004 23:21 tarihinde demiş ki: "su çok sıcak başta biraz soğukta sonra alışıyon bak" şeklindeki gerçekten halktan yorumuna hasta oldum heh aynen tek hoşuma giden yeri burası oldu[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bence komik[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 cem yılmaz komiktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Bende bundan bahsediyorum . Cem yılmaz komiktir diye şartlandırırsanız kendinizi.. Her poka gülersiniz[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bence o adam her zaman karikatürist mantığında mizaha sahip oldu, esprilerini de hep önceden planladıysa iyi yapar... O reklamlar da kendi içinde (ilk seride) bikaç mesaj içeriyordu son reklamda ise o eski serinin sütü sağılıyor... budur :)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Eraq, 07 Ağustos 2004 23:19 tarihinde demiş ki: Bence de komik değil. Suyu çıktı. Ama renk meselesi işte. eraq doru söylüyo millet janjanlı bilmemne falan böle abuk şeyler diyerek işin espirisini kacırıyorlar fitil ediyorlar böle cimcimli böle kımıl kımıl diyen bir sürü arkadaşım var ve muhattab bilem olmuyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 cem yılmaz komiktir evet.. cem yılmaz türk insanını çok iyi tanıyan çok kültürlü bi insan.. espiri herkes yapammaz. ama bu adamın her dediği insanı güldürüyor.. diyorum ya türk insanını çok iyi tanıyor her türlü şeyi biliyor o reklamın en sonundaki kısım gene bi türk klasiğidir.. =) soğuk ama girince alışıyosun =) cem yılmaz hakikaten gelmiş geçmiş en büyük stand-up cı( in turkey)kendinizi kasmayn o adam komik ve herkesi güldürür gülmüyosan sende sorun vardır.. =))[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ha şöle bişleyde var o adama gülmüyo olabilrsin saygı duyarım. ama onun yaptığı her espiriyi anlayamayabilrsin.. ciddi olarak böle.. espirileri incedir herkes anlamaz.. kimseyi ezmek için sölemiyorum, polemikte yaratmayın yani böle abi =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Yoo esprilerini gayet iyi anlıyorum.. Anlamak için de pek fazla iq gerekmiyor o yuzden de çok seveni var adamın.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Stand up'ları güzel de bu son reklam suyunun suyu bence.[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki: ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Ya evet stand upları komik tabi ama .. Herşeyi de komik diye şartlanmak ayıp oluyor bu işi yapan diğer kişilere.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ben genede suyu çıktı falam yani nerden çıkıyo bunlar reklam çıkıyo ve herkes izliyor gülüyor.. reklamın amacını gene hatırlatırım.. ilgi çekmek bu arada da ürünü tanıtmak.. ve bu reklam gene ilgi çekti gene adından söz ettirdi.. suyu çıkan kısımı bi anlasam ben? bi kiş bi reklam yaptı eğitim şart!! bitti mi? bi daha bölüm yapınca suyumu çıkmış oluyo?? ilkide güseldi buda güsel bundan sonra gene olsa oda güsel olur eminim..[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Ya şunu anlayın bi kere.. Reklam komik değil bence. Ayrıca adamın her yaptığını aha bu çok komik diye şartlanarak izlemeyin o zaman anlarsınız ne kadar komik olduğunu.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ya niye şartlanıp izlemim abi gıcığım mı var adama? şartlanıyorumda nolcak ya izliyorum ve gülüyorum sorun nerde ben onu anlamıyorum?? ne gareziniz var adama adam yapıyor espirilerin igülüyoruz budur yani..[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Gülüyosun.. Gülüyoruz değil. Son yaptıklarını komik bulmayan kesimde az değil hani. Ayrıca senin gibi adamlar komik çok komik dediğinde ben kıl oluyorumç[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bana tamamen ilgi çekmek için geliyo bu alınma ama öle durup duruken niye eleştiriyosunuz reklamı anlamıyorum bide cem yılmazı ayrıca komik ne diyim..[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Bende gayet güzel izleyenlerin kahkahalarla gülmesini sağlamasa bile yine bir tebessüm sağlıyor[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... N o t o r i u S .............Me............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Ya arkadaşlarım ben de cdlerini falan binlerce kez hatim etmişlerdenim komik ama bu reklam komik değik ve ayrıca tüm halkta bi izlenim var bu adam ne yapsa komiktir diye kendi de dile getiriyor bunu.. Bu reklam da bence hiç komik değil.. J.Ski'den düşüşleri falan salak saçma .[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: wildpervert, 07 Ağustos 2004 23:42 tarihinde demiş ki: ben genede suyu çıktı falam yani nerden çıkıyo bunlar reklam çıkıyo ve herkes izliyor gülüyor.. reklamın amacını gene hatırlatırım.. ilgi çekmek bu arada da ürünü tanıtmak.. ve bu reklam gene ilgi çekti gene adından söz ettirdi.. suyu çıkan kısımı bi anlasam ben? bi kiş bi reklam yaptı eğitim şart!! bitti mi? bi daha bölüm yapınca suyumu çıkmış oluyo?? ilkide güseldi buda güsel bundan sonra gene olsa oda güsel olur eminim.. Şöyle bir olay var yalnız, ürünü normalde almıyorsam reklamı dikkatimi çekmeli ürünü almam için. Aynı konulu reklamlar çıktıkça ilgim düşüyor. Çünkü komik olması için yapılmış bir şeye gülmüyorum. Benim için reklam amacına ulaşmamış demektir bu da.[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki: ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa! [Bu mesaj Eraq tarafından 07 Ağustos 2004 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar