ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Merhaba arkadaşlar ; Arkadaşımın rogue karakteri ile bir süre oynayacağım ama bazı konularda kararsız kaldım. Trinket olarak 2x Death Choice var ( HC ve normal olarak ) Death Choice Bu üstteki ikisimi yoksa HC DC ile WFS mu kullanmalıyım ? Whispering Franged Skull Maxdps.com da HC WFS ve Normal WFS en iyi trinket diyor. Diğer sorumda Assassination rogue olarak haste düzeyimiz kaç olmalıdır ? Şuan bende 490 civarı ama full ap gidilmiş durumda karakter. Kırmızı soketlere 40 AP sarı soketlere 20 ap 10 haste takayım diyorum. 60 Emblem ile alınan ( frost ) trinketi alıp almama konusundada kararsız kaldım. 4 Trinket var elimde hangisini kullanmalıyım sizce ? Engin bilgi ve trolünüze güveniyorum :)
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 karakterin armorysini falan koysan bakıp daha iyi yorum yapabilirim ? ^^
Walrus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 WFS'nin hc ve normal versiyonunu aynı anda kullanamazsın.
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Maxdps ne kadar iyidir bilmiyorum fakat benim, rogue'lar için gördüğüm en iyi site shadowpanther.net http://shadowpanther.net/armor-pve.htm Burada trinket'lar bölümüne geldiğinde AEP/MAEP/MUT/COM gibi başlıklar göreceksin. Aslında site görüldüğü kadar karışık değil; AEP - Item'ın pvp için biçilmiş değeri, MAEP - MUT ve COM'un ortalama pve için biçilmiş değeri. (Assassination'ı MUT olarak yazmışlar.) Sen, Assassination oynadığın için item'larının MUT değerlerine bakarsak ve elindeki trinket'ları da en iyiden kötüye doğru sıralarsak: 1-Herkuml War Token (329) 2-Death's Choice - Heroic (308) 3-Whispering Fanged Skull (306) 4-Death's Choice - Normal (286) olarak gözüküyor.. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 spam x(4muti-envenom) şeklinde yapıcaksan pve dps çak hc death's choice ile hc WFS geç. gayet de her türlü yeterli 2 trinket.
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Arkadaşta heroic WFS yokmuş malesef. Shadowpanther'de de ona 349 MUT puanı verilmiş diğerlerinden daha iyi zaten.
Öne çıkan mesajlar