ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Merhaba arkadaşlar ; Arkadaşımın rogue karakteri ile bir süre oynayacağım ama bazı konularda kararsız kaldım. Trinket olarak 2x Death Choice var ( HC ve normal olarak ) Death Choice Bu üstteki ikisimi yoksa HC DC ile WFS mu kullanmalıyım ? Whispering Franged Skull Maxdps.com da HC WFS ve Normal WFS en iyi trinket diyor. Diğer sorumda Assassination rogue olarak haste düzeyimiz kaç olmalıdır ? Şuan bende 490 civarı ama full ap gidilmiş durumda karakter. Kırmızı soketlere 40 AP sarı soketlere 20 ap 10 haste takayım diyorum. 60 Emblem ile alınan ( frost ) trinketi alıp almama konusundada kararsız kaldım. 4 Trinket var elimde hangisini kullanmalıyım sizce ? Engin bilgi ve trolünüze güveniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 karakterin armorysini falan koysan bakıp daha iyi yorum yapabilirim ? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Walrus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 WFS'nin hc ve normal versiyonunu aynı anda kullanamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Maxdps ne kadar iyidir bilmiyorum fakat benim, rogue'lar için gördüğüm en iyi site shadowpanther.net http://shadowpanther.net/armor-pve.htm Burada trinket'lar bölümüne geldiğinde AEP/MAEP/MUT/COM gibi başlıklar göreceksin. Aslında site görüldüğü kadar karışık değil; AEP - Item'ın pvp için biçilmiş değeri, MAEP - MUT ve COM'un ortalama pve için biçilmiş değeri. (Assassination'ı MUT olarak yazmışlar.) Sen, Assassination oynadığın için item'larının MUT değerlerine bakarsak ve elindeki trinket'ları da en iyiden kötüye doğru sıralarsak: 1-Herkuml War Token (329) 2-Death's Choice - Heroic (308) 3-Whispering Fanged Skull (306) 4-Death's Choice - Normal (286) olarak gözüküyor.. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 spam x(4muti-envenom) şeklinde yapıcaksan pve dps çak hc death's choice ile hc WFS geç. gayet de her türlü yeterli 2 trinket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Arkadaşta heroic WFS yokmuş malesef. Shadowpanther'de de ona 349 MUT puanı verilmiş diğerlerinden daha iyi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar