wolcano Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Selam Arkaşadlar Server Actik ama İnterneten Giremiyorlar.Yani Ciente server gozukuyor girmeyi denediklerinde ise donup kaliyor acclerde acik bu durum neden olabilir bu server cafeden acildi.2.0.3 Clienti kulaniyodum clienten dediler ben de 2.0.1 Clienti kulanmaya karar verdim ama yinede giremiyorlar deneyip gormek isteyen arkadaşim varsa 81.214.140.81,2593 ip bakabilirler 2.01 clienti ile anlamadim su neden böyle oluyo adsl firewall kaldirdik ag makinesinde yaptik ama olmuyor server ana makineye kursam olurmu acaba daha once bu sorunla karşilasan varmi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thierry Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ADSL port'u açtınmı?[signature][hline]www.noir.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 adsl portumu ? ayarlarini yaptik ama bilmiyorum zoom modem x4 ayarlarini yaptik aslinda tam yapamamiş olabilirim istersen su ip bir dene dostum sen de gör o hatayi 4 geceden beri sabahliyoruz.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 theirry bekliyroum[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 theirry bekliyroum ? dostum adsl port nasil yazicaz adsl port yazmasak karşidan kimse ip goremeski yanilmiyosam eger ole ise adsl port nasil ayarlicaz onun ayarini biliyorsan kisaca anlatirmisin bize acaba.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thierry Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 wolcano, biraz arayın var.[signature][hline]www.noir.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 dostum aradim butun forumda buldum ama nedense bu sorunla ilk kez karşilasiliyor galiba birde sen dene gör cözemedik yardim ediverin işte arkadaşlar.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thierry Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 MSN falan varmı?[signature][hline]www.noir.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 [email protected] mns adresim bu arkadaşim[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bakin arkadaşlar bir arkadaşimiz denemiş aynen consolda solediyor. 22:26:8c:Client connected [Total:3] from '81.215.37.115'. 22:26:8c:Client disconnected [Total:2][signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar