DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bende mi bi bokluk var diyorum her oyunumda bizans allah oluyor hayır oyun ortasında bizansın en güçlü düklüğü haline gelmiş ve merc. almaya gerek kalmadan isyanla bağımsız olabilecek haldeydim. dedim bizans bu nası olsa dağılır dağılmadan önce barış ortamında iki düklük daha ele geçireyim ali cengiz oyunlarıyla. yok arkadaş, adamlar ne rusyanın yarısını ne slav topraklarını ne ortadoğu hiç bişi bırakmadı sildi süpürdü tek süper güç haline geldi. artık isyan çıksa 60k lık stackli ordular halinde geliyor acımadan, bu saatten sonra isyan çıkarsam direk ağzıma eder diye bıraktım oyunu bildiğin anadolunun %80'ini biraz antakya biraz atina civarını ele geçirmişken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 "Tatar Ramazan" said: hamsilipilav said: steame eklenmesi niye bu kadar umrunuzda ki? millet librarynizi açıp abow ne oyunlar almış mı diyecek? ffs. ne zaman bitiyor indirim kesin mi o 5 günlük süre olayı yarın alcam da yamulmayalım Steam gibi kolaylık yokta ondan umrumuzda. Yok zırt pırt install linki ara yok patch ara yok cdkeyini kaybettin onu kurtarmaya çalış Steam gibi herşeyi birarada veren bir güzellik varken napayım eklenmeyenini meh. paradoxlar zaten client olarak açılıyor patchi vs direk görüyorsun oradan. steam'e yüklemedim kaç yıldır victoria 2'yi daha eksikliğini hissetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 DoruK said: bende mi bi bokluk var diyorum her oyunumda bizans allah oluyor hayır oyun ortasında bizansın en güçlü düklüğü haline gelmiş ve merc. almaya gerek kalmadan isyanla bağımsız olabilecek haldeydim. dedim bizans bu nası olsa dağılır dağılmadan önce barış ortamında iki düklük daha ele geçireyim ali cengiz oyunlarıyla. yok arkadaş, adamlar ne rusyanın yarısını ne slav topraklarını ne ortadoğu hiç bişi bırakmadı sildi süpürdü tek süper güç haline geldi. artık isyan çıksa 60k lık stackli ordular halinde geliyor acımadan, bu saatten sonra isyan çıkarsam direk ağzıma eder diye bıraktım oyunu bildiğin anadolunun %80'ini biraz antakya biraz atina civarını ele geçirmişken.. imparatoru assasinate edersen herkes rebellediğinde şansın olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Amazon'dan cevap geldi şimdi, Crusader Kings2 ve Hearts of Iron3'ün Steamde aktif olup olmadığını sorduydum said: Hello, From your e-mail, I understand that you want to know whether Crusader Kings II [Download] and Hearts of Iron III Collection [Download] games can they be activated on Steam. Please note that you can activate both the games on steam. I hope this helps. We look forward to see you again soon. Best regards, Sadiq Mohammad Amazon.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 adam mekke sheikh'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Crusader Kings2'yi Steam kabul etti, region falan da göstermedi sorunsuz yani, ama Hearts of Iron3'ü kabul etmedi. Amazon'un kafasına atacam yolladım şikayet mailini, Mekke Sheikh'i Sadıq Muho zıçtı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ben alamadım amazondan ya kartı kabul etmedi sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 sanal kartla olmadı master cardımla aldım oldu zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Hearts of Iron için, aman abi pokunu yiyim diye mesaj atmışlar Amazondan, hemen refund yapıyoz al paranı iade ediyoz abi üstüne de şu kadar dolar hediye çeki veriyoz diyorlar, iyi dedim bende affediyom sizi Oyunun cdkeyine de bakmış bulundum bu arada, kurdum oyunu bakalım dursun cdkey iptal edilmezse oynarık asdasdasdadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 cık cık. dolandırıcı mısınız arkadaşlar? amazon gözümde 1 numaralı şirkettir, mükemmel ötesi. amazon kullanmaya başlayalı hayat kalitem arttı yemin ediyorum iki yıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Yok yahu dolandırıcı falan denilmez buna, cdkeyi görmüş bulundum sonuçta en başta napayım. Dediğim gibi geçersiz yaparlarsa gider ama yok elleşmezlerse boş boş durup ziyan mı olsun yavrucak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Amazon gözümde 3 günde gelecek siparişi 1 günde getirince, en birinci firma oldu. Keşke Türkiye uzantısı da olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 sizin gibi yapayım dedim de victoria 2 cd keyimi giriyorum kabul etmiyor steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 multisini oynamayı başarabilen var mı? bi türlü olmadı oyunu görmüyo vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 http://www.nuuvem.com.br/produto/558-crusader-kings-ii/ 25 tl ye falan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 oo güzel oyunu aldığım gün 15 tl daha indirim sweet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 fizban said: http://www.nuuvem.com.br/produto/558-crusader-kings-ii/ 25 tl ye falan geliyor. Fizban reis Portekizcen var mı senin nasıl çözdün bunu? Bi de Steamde aktif oluyor mu bu sitenin oyunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 mantıklı tuşlara bakarak yaptım ya. her oyun değil, ama steamworks yazıyor ck2'de. o activate ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Çalışıyor, google translate ile işini çözebiliyorsun. Eğer problem olursa teknik destek hemen cevap veriyor. Sevdim kerataları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 gleoddyn said: Çalışıyor, google translate ile işini çözebiliyorsun. Eğer problem olursa teknik destek hemen cevap veriyor. Sevdim kerataları. Crusader için sormuyorum diğer oyunlar da oluyor mu Steame? Yoksa Crusader'ı dün Amazon'dan aldım 30 liraya, bileydim burdan alırdım gerçi fark çok az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 fizban said: mantıklı tuşlara bakarak yaptım ya. her oyun değil, ama steamworks yazıyor ck2'de. o activate ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Almak istediğin oyunun sayfasında "Notícia Específica" kısmında yazıyor steamworks'de çalışır diye. Ona göre bakıp alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Sen git tek adamla kontluktan dük ol sonra dük olarak gidip kingdom of heaven ı kur tarihe the Effeminate olarak geç.Varmı böle bişey lan?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Oyun sıkmaya başlayınca fantastik şeyler yapmaya başladım. İki dahiyi evlendirdim art arda doğan 8 kız çocuktan 5 i normal 1 i geri zekalı biri dahi oldu, biri de cüce. Event olayı ile hallettim tabi, yoksa nere 8 çocuk doğacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar