muhtesem Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 oyun oynamayı bırakalı uzun yıllar oldu ve gecen gün mail kutumda 2008 yılında ebayden almış olduğum bir eu prepaid card'ın kodunu buldum. orada çürüyeceğine burada birinin işine yarasın diye sembolik bir fiyattan isteyene vereceğim. kart hiç kullanılmamıştır fakat yine de kodun çalışıp çalışmayacağını bilmiyorum. o yüzden alacak kişinin mutlaka gelip denemesi gerekiyor. ofisim bostancı bağdat caddesi üzerinde. gün içinde randevu alıp akşam 6dan sonra gelebilirsiniz. 05322128884 kerem çakıroğlu sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 görüşmeye gelecek kişilerde ne gibi özellikler arıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 cv mi attım. umarım alabilirim bu game cardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Code çalışmaz ise yol + yemek alırım. Üstünede türk kahvesi ikram isterim ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 sayin kerem cakiroglu beyin dikkatine satmakta oldugunuz wow prepaid kartina talibim en kisa zamanda gorusmek dilegiyle arz ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar