KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Bencede program bozmak iyi olmaya bilir çünkü bariz bir şekilde inanılmaz iyi hazırlanmış program örneğin p90xte 3 gün tüm o kas çalışmalarından sonra her yerim ağrıyordu dedim heralde olmıcak yok yani 4. gün bi yoga x yaptırdı adam turp gibi tüm ağrılar geçti. program gerçekten nokta atışı yani kesinlikle bozmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 na legal indirme şeysi versenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yarın strech le beraber ilk hafta bitiyor p90x le ilk haftadan göbek kısmı minileşti memeler ufaldı omuzlar dikleşti. hani bunlar böle löp löp çıkmadı ama genede farkına varabiliyorum kendim. aşırı memnunum şu an hiç düşünmediğim şekilde iyi sonuç veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 alalal ben 3haftadir yapiom bi halt degistigi yok it gibi yoruluyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 senko adam gibi beslenip yapıyorsan etkisini 3.ayda göreceksin. büyüme anlamında. eğer sorun kilo verememense gene beslenmende bir yanlışlık vardır, düşür aldıgın kaloriyi. kilo vermemek imkansız cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 baba 5x5 kol, göğüs, sırt güç arttırma için dumbbell olarak tavsiye verebilen çıkar mı? daha da güçlensin. kaslar şişmiş, şişmemiş çok umrumda değil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 p90 yada x için programı nereden bulabilirim? öm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bu p90 için, türkçe beslenme programı var mı? yada sizin uyguladığınız beslenme programı örnekleri de olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 şahsen ben beslenme konusunda öle çok katı diyete falan gerek görmüyorum hani yediklerine biraz daha dikkat etsen iyidir junk food - fast food ve kola gibi gazlı içecekleri kessen vitamin ve mineral ihtiyacını karşılasan yeterli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ben de o programa uyamam zaten ama model olarak bi görmek istedim, nasıl bi program olursa süper olur diyorlarmş merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Sabırsızlıkla senkoyu beklıyorum bende . Sucuk ekmek ne kadar oldu lakaplı bir adam şunu uygulayarak kilo verirse ya da vücud yaparsa artık ne sonucu olursa pozitif, bende başlıcam buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 EmRicardo said: bu p90 için, türkçe beslenme programı var mı? yada sizin uyguladığınız beslenme programı örnekleri de olabilir.. ben de arıyorum p90x e girişicem hayvanlar gibi ama üşendim beslenme programına bakmaya pzt başlıyıcam pazardan adam gibi düzene sokıyım yemek işini stok filan yapıyım ızgara tavuk göğüse abanırım öğlen akşam yoğurt-süt filan protein tozu takviyesi de yapıyım mı napıyım? kahvaltıda ne yemek gerekir bi de önemli şeyler bunlar benim gibi kahvaltıyı çocunlukla es geçen insanlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 senden bi bok olmaz kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 yok lan olur kas oranımı 3 katına çıkartıcam 30g olucak totalde hadi bee bi insanlık yap :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 önce o sakalı kesmekle başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 sakalı kestim bıyık yaptım senin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 bu halde kaslı olursan ibne olursun yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 hemde 80lerin ibnelerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 9. gün, ilk hafta geberdiğim, yarısını yapamadığım Plyometrics'in tamamını, ekstradan sadece 45 saniye pauselayarak yapmayı başardım. Böyle böyle gaza geliyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 niye direk x'e girdiniz ki siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Pek zeki değiliz abi, gaza geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Beni spidee gaza getirdi nasi anlattiysa artik adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 hayir, simdi bu aptal cocuk da baslicak x'e, gevuristanda geberip gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 yok daha gevuristanda değilim pzt başlasam 3 ay eklesen 10. haftasında filan fevur ellerde olucam o saatten sonra da bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar