Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

p90

senko

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
p90x ile karistirilamaz ama boyle ham vucudun fln varsa yeterince yoruyor
hele sweat programi kan ter icinde birakiyor adami, afedersin popondan ter aliyorlar.
Mesaj tarihi:
ya programa gore gitcen iste, indirdigin seylerde bi takvim olmasi lazim yoksa atiyim sana
ben pzt gunu basladiydim pzt cars cuma sculpt 1-2 yapiyorum, sali pers cmts sweat 1-2 + abripper 1-2 yapiyorum. pazarlari da dinlence gunum oluyor.

boyle boyle gidiyorsun iste pgorama gore, bir sure sonra 1-2 yerine 3-4 yapmaya basliyorsun.
Mesaj tarihi:
benim before olmadıgı için after'ın bi başına anlamı yok ama 90 günde o reklam resimlerindekine yakın sonuç(karın hariç) olacağı belli şimdiden.
bugün tam 30. gün 7 kilo verdim kol omuz 3cm genişledi göğüs toparlandı, 1-2cm şişti.
benimki biraz modifiye hali ama;
haftanın 7 günü sırayla bi gün Sweat 1-2 diğer gün sweat 3-4, 45 er dakka.
haftada bi gün ab ripper 100
diğer 6 gün de; p90x den
chest&back - shoulders&legs - triceps&biceps - chest&back - shoulders&legs - triceps&biceps
şeklinde. ab ripper da canım çıkıyo yapamıyorum hala kocaman göbek oldugundan. 1.78 92kg den 85'e indim şimdilik.
edit: yay ve duvara asmalık barfiks bar yok(ev kira) , 2x5kg 2x8kg 2x 10kg dumbellarım var
Mesaj tarihi:
aynen ben 2. haftadan sonra upper body için p90x e geçtim direk işte. bi zararı da olmadı. zaten yapamıyacağımı anladığım yerde ıkınarak yapıp sakatlama noktasına gelmeden x15 yerine x12 yapıveriyorum. ya da 10kg den 8kg ye indiriyorum vs.
  • Yeni Oluştur...