NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Senko şu hafif programı ömler misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 şunu bi ömleyin de çalışmalarım boşa gitmesin. ahan da bugün başladım. 90 güne kalmaz faytklap gibi olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 3.günde bitti hade bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 p90a azcık baktım çok daha insancıl p90xden ayrıca daha az malzeme gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 p90x ile karistirilamaz ama boyle ham vucudun fln varsa yeterince yoruyor hele sweat programi kan ter icinde birakiyor adami, afedersin popondan ter aliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 6programın 6sınıda komple mi yapmak lazım bir seferde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 nasi lan hangi 6program? sculpt 1 sweat 1 diye basliyorsun iste, sonra takvim bir sure sonra 2lere geciyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 6video yok mu ondan bahsediyorum 1-2 ab ripper 3-4 sculpt circuit 5-6 swear cardio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 6 videonun 6 sını bir seferde yaparsan hastaneye kaldırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ya programa gore gitcen iste, indirdigin seylerde bi takvim olmasi lazim yoksa atiyim sana ben pzt gunu basladiydim pzt cars cuma sculpt 1-2 yapiyorum, sali pers cmts sweat 1-2 + abripper 1-2 yapiyorum. pazarlari da dinlence gunum oluyor. boyle boyle gidiyorsun iste pgorama gore, bir sure sonra 1-2 yerine 3-4 yapmaya basliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 morg daha kuvvet muhtemel bir tane doc dosyası var indirmesi bitmedi de daha bakamıyorum orada mı yazıyor neler yapılacağı (yeneceği?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 yaziyodur kesin yazmiosa soyle full paket var bende gondereyim tum doclari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 senko said: yaziyodur kesin yazmiosa soyle full paket var bende gondereyim tum doclari. o docları bana da gönderebilirmisin rica etsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ben 6gün abripper 100yapıyorum fazla karın çalışmanın bi sıkıntısı oluyor mu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 before/after koyabilcek olan var mi hic diye soracaktim. ustteki post hatali oluverdi, n00bluk :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 benim before olmadıgı için after'ın bi başına anlamı yok ama 90 günde o reklam resimlerindekine yakın sonuç(karın hariç) olacağı belli şimdiden. bugün tam 30. gün 7 kilo verdim kol omuz 3cm genişledi göğüs toparlandı, 1-2cm şişti. benimki biraz modifiye hali ama; haftanın 7 günü sırayla bi gün Sweat 1-2 diğer gün sweat 3-4, 45 er dakka. haftada bi gün ab ripper 100 diğer 6 gün de; p90x den chest&back - shoulders&legs - triceps&biceps - chest&back - shoulders&legs - triceps&biceps şeklinde. ab ripper da canım çıkıyo yapamıyorum hala kocaman göbek oldugundan. 1.78 92kg den 85'e indim şimdilik. edit: yay ve duvara asmalık barfiks bar yok(ev kira) , 2x5kg 2x8kg 2x 10kg dumbellarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Tam gaz devam değişikliği yavaş yavaş hissediyorum. baya yararlı deneyin kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 nasil guzelmi bu p90x? tam cardioluk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 abi biz n00buz yalnız.. hani bu sayfa noobdur en azından... T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 p90x normal insanlar icin degil yalniz boyle fit kasli fln olcaginiz biraz, ondan sonra girisceginiz ham adam p90x yaparsa yerden kazirlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 noob game girmiş adam bu ratingle utanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 sanki 2haftadan sonra p90x chest falan gider ya normalin yanına. öle bi değişiklik yapılabilir geçen sf'de birinin de dediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 aynen ben 2. haftadan sonra upper body için p90x e geçtim direk işte. bi zararı da olmadı. zaten yapamıyacağımı anladığım yerde ıkınarak yapıp sakatlama noktasına gelmeden x15 yerine x12 yapıveriyorum. ya da 10kg den 8kg ye indiriyorum vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bence programi bozmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar